raita

29.4.2013

Möh ja näh ja öh

Olen yrittänyt rauhoittaa itseäni ja menojani joten en ole vähään aikaan tehnyt mitään muuta kuin käynyt töissä ja treeneissä ja möhninyt kotona.

Scrimmage Kouvolaa vastaan oli nyt viikonloppuna ja vaikka joukkue hoiti homman todella hyvin ensimmäistä kertaa kokeneempaa ja taitavampaa joukkuetta vastaan, oma osuuteni jäi aika heikoksi... Sain 5 rankkua ensimmäisten jamien aikana joten minua peluutettiin todella vähän loppupelissä enää. Harmitti, mutta koska ne oli omia mokia tai toisen joukkueen taitavuutta, en silti menettänyt peli-innostustani :)

Eipä tässä kummempaa, innolla odotan vappua läheisimpien ystävieni seurassa!

Ps. Kuvat on Instagram-sivultani viime viikoilta. Jos kiinnostaa niin löydyn sieltä nimellä hentity.

2 kommenttia:

  1. Mua harmittaa etten päässy pelailemaan teitä vastaan viime lauantaina. :< Tuntuu etten oo muutenka ihan ikuisuuksiin päässy kunnolla scrimmaamaan ja nyt ku ois vielä päässy pelaamaan ihan uusia tyyppejä vastaan niin eikös mulle pamaha työvuoro. Ärsyä!

    Mut hyvin teidän joukkue oli kuulemma pistäny vastaan Kouvolan koville, hyvä te! Ehkä miekin vielä joskus pääsen kokeilemaan teitä vastaan pelaamista. :D

    VastaaPoista
  2. No eiköhän tässä vielä ehditä pelaamaan vastakkain montakin kertaa! =) Itselläkin harmitus aina jos joku tulee esteeksi ettei pääsekään pelaamaan, on se vaan niin kivaa!

    VastaaPoista