raita

4.4.2013

In your face sadness!!!

Ha haa! En haluaisi olla materialisti, mutta kun on mieli maassa, uudet hankinnat piristää kummasti! :)

Tällä kertaa kyseessä laukku jota olen kuolannut jo kohta 2kk kun se Lindexille saapui! Iih! Hieman myyjää hymyilytti kun hihkasin ääneen kun olin ostokseni tehnyt! Thih!

Eli tuollainen ihanainen joka näyttää edestäpäin ihan tavalliselle, mutta huutaakin sivusta niittejä ja blingejä päin pläsiä!!! Ha! Eli vähä ku minä? Haha!!!
Löysin myös kaikkea söpöä kynsille Seppälästä! Eli rusetteja punaisina tarroina ja mustina koristeina, tarrasydämiä, mustapunavalkoista kimallelakkaa ja kaiken kukkuraksi kauan etsimääni candy apple red-väristä kynsilakkaa!!!! Ylemmässä kuvassa sävy hieman enempi sitä miltä se näyttää oikeasti (kynsillä en vielä tiedä, apua!), mutta alempi kuva kertoo tämän hetkisistä kynsistäni. Hih, Japanista ostettua sydänhilekynsilakkaa vaaleanpunaisella pohjalla! Huh, vaaleanpunaista! Mä taidan olla täysin sekaisin kun noin alan hempeilemään! Hui!

Edelleen, söpöilen ehkä välillä, mutta pastelliväreihin en koske!!! Hmm... paitsi ne ylisöpöt minttu-vaaleanpunasävyiset alusvaatteet mitkä näin Lindexillä saatan hakea... Eiiiiiiiih! Mitä tämä kevät tekee minulle???!!! 

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. no on!!! Mut oli sillä hintaakin, sen takia jäi hankkimatta aiemmin! Silti, nyt se on mun! Jeij!

   Poista
 2. Mä ostin samaa merkkiä oleviä kynsilakkoja, kuin tuo punainen. Ja voin kertoa, että ne oli ihan paskoja! :/ Vaatisi monta kerrosta, että peittää ja kuivuu ihan helvetin hitaasti. Taidankin joku päivä heittää ne roskiin. En tiedä olivatko viimeisiä vetelemässä, kun jostain alennuksesta ostin, mutta ajattelin kuitenkin kertoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih, voihan räkä. No jos tuokin on sellainen, niin ei paljon haittaa, oli sen verran halpa puteli =)

   Poista
 3. Hei! Sinut on haastettu. Ohjeet: mia-miettinen.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista