raita

16.4.2013

Tsirp tsirp tsippadippa!

Tää ei taas pysy omassa tahdissaan!

On ollu ahdistuskohtauksia ja masennusta ja iloa ja onnistumisia ja ylienergisyyttä. Puoleentoista viikkoon ihan tarpeeksi siis. Olenkin menossa pitkästä aikaa huomenna puhumaan mielenterveyskeskukselle, josko tätä sekalaista vaihetta kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä saisi jotenkin rauhoitettua ilman lääkkeitä.

Mutta kaikenlaisia kuumeita on tällä hetkellä, koska niin paljon ideoita ja ajatuksia juoksee päässä. Pahimpina kuumeina auto, matka, talo sekä tatuointi. Ihan sellaisia pieniä vaan =D

Mutta tuosta viimeisimmästä puheen ollen. En koskaan esitellyt viimeisintä kuvaani! Hah! Jäin odottelee niitä kuvia Nurmeksen tatuointimessuilta, mutta koska niitä ei koskaan kuulunut, näytän tässä nyt muutaman mitä omalla puhelimellani tuona päivänä kalastin.


Otettiin siis joukkue-tatuoinnit!!! Voih! Meidän joukkueen logossa esiintyy tuo sydän, joten pakkohan se oli ottaa omalle iholle! Aivan huisia! Kiitos tytöt!!! Kuva on siis pieni, mutta sitäkin enemmän täynnä merkitystä! Hih!Oltiin siis messuilla joukkueen misujen kanssa malleilemassa Undergroundin tuotteita sekä myymässä omia tuotteitamme. Hieman jännitti kun meillähän siis ei kokemusta tuollaisesta ole, eikä tietenkään ollut mitään koreografioitakaan mietittynä ennen esitystä. Mutta erittäin loistavasti meni! Ainakin positiivista palautetta saatiin että oltiin ihanan energisiä! Hih! Jee!
Kun aika käy pitkäksi myyntitiskin takana, otetaan töhöilykuvia ;)Mutta ehdottomasti uudestaan jos vaan mahdollista!

Ja sitten takaisin siihen kuvaan.

Mullahan on paljon suunnitelmia tatuointeja varten, mutta aika ja raha taas ratkaisee. Mutta tällä hetkellä eniten häiritsee tuo jalkapöytä ja sen keskeneräinen ja todella kulunut kuva. En halua edes esitellä sitä täällä, sillä se on niin vaisu. Plöh.

Mutta kun haluaisin siihen uuden tatuoinnin! Mutta kun se tietäisi ihan liian monen viikon treenitaukoa! Mutta kun just nyt ois kiva! Mutta kun just nyt on pitkästä aikaa enempi motivaatiota tuota harrastusta kohtaan! Mutku mutku mutku...

Ehkä pitäisi sitten aloittaa se suuuuuren suuri kylkikuva ja tehdä sitä pikkuhiljaa... hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti