raita

10.11.2011

Some stupid stuff

Ääää... Tänään olo tuntui tyhmältä. No ei tosin ole uutta. Mutta kun en tiedä mitään autoista, ja sitten pitäisi osata ostaa siihen jäähdytinnestettä. Vihreä vai punainen? Mikä ero? Täh? Näkee entisen nesteen väristä? Juu, helposti. Ai sitä pitää vielä laimentaa? Voi huoltsikan myyjä parkaa. Asiakkaana "tyypillinen nainen". En halua olla THE nainen ratissa. Tylsää. Haluan olla rallikuski joka vetää siistejä driftejä! No poliisin mielestä tää rallikuski ei saa ajaa enää yhtäkään sakkoa vuoden sisään tai sitte lähtee kortti. Tuplatylsää.

mökötän

Ja sitte tää talvi. Nyt ei jaksais. Voisko se siirtyä hieman vielä? Ei huvittais laittaa pihaa kuntoon talvea varten. Ei kiinnosta herätä aiemmin aamulla että pitää varata 10 minuuttia auton raaputteluun. Ei nappaa vaihtaa autoon renkaita, tai lisätä jäänestonestettä (jonka nimisenä se ei löydy kaupan hyllystä vaan siinä lukee "jotain jotain katalysaattori jotain-neste"!). Ja kaiken hyvän lisäksi kaikki talvitakit on ihan kulahtaneita! Ei ole reilua! En ehtinyt kunnolla käyttää syystakkejani, ja nyt pitää laittaa takki jonka vanut on painunu niin että se on ohuempi kuin kesätakki! Tai toisesta takista puuttuu napit, joiden ompeleminen on jostain syystä maailman vaikein asia. Viimeinen on sitten laskettelutakki, ja niin urheilullinen sälli minä en ole että hiihtäisin kaupungilla napamantereelle tarkoitetuissa vaatteissa. Joku raja sentään!

Suunnittelen tosin pientä nettitilausta. Löysin ihanan takin joka on pakko saada. Ensin arvelin et jee tilaan sen ja maksan sen veronpalautuksilla. Mutta paskat, ei tule veronpalautuksia. Hmph. Ei, en ollut yksi niistä jotka sai Kelalta ihanan ulosotto-kirjeen, mutta pakko rako viime vuonna tehdä tälläinen ratkaisu kun rahaa ei tullut mistään suunnalta. Mutta kyllä tämä tästä, saatan verottaa häälahja/matka-rahastoa takin ostoon.

ihana, eikö!!!?
Ainiin, tämän hetkinen tympeys saattanee johtua siitä että menin naimisiin viikonloppuna. Siis asiahan ei ole huono itsessään, oli maailman ihanin, täydellisin ja onnellisin viikonloppu ikinä, ja minun mieheni on ihanin ja täydellisin mies ikinä! Mutta kun rakastan mieheni ohella myös kaikenlaista suunnittelua, ja nyt häiden suunnittelu ja toteuttaminen on ohi, en tiedä mitä tekisin. Ja se ei ole kiva. Tosin päässähän käy kuhina, kun siellä suunnitellaan sisustamista, remontointia, ompelemista, matkustelua, auton huoltoa, uusia harrastuksia, blogia, JOULUA!, isänpäivää, isän synttäreitä, ystävän synttäreitä, siskon synttäreitä, toisen ystävän synttäreitä, huomisen kauhuelokuva yötä elokuvateatterilla, ensi viikon esitystä, Rokumenttia, pikkujouluja monin kappalein, sanoinko jo JOULUA!, eläinten hoitoa, kehon kiinteyttämistä, korujen askartelua, neulomista, kirjoittamista... joo, voisin jatkaa listaa loputtomiin. Ei käy elämä tylsäksi pään sisällä, mutta kun oikeassa elämässä ei ehdi millään toteuttaa kaikkea. Tosin yritän kuitenkin =)

Tykkään muuten joulusta jos ei tullut jo selville. Rakastan koristelua ja lahjojen hommaamista. No ok, Halloween on kyllä suosikkini, mutta siitä ei voi hullaantua näin paljon kun sitä ei ole esillä täällä niin paljoa. Eli joulunhuuruisia unia kohti kiitää sankarimme! Oikeasti: lääke alkaa vaikuttaa ja silmät painuu kiinni, joten pakko sulkea kone... zzzzzzzzz

1 kommentti:

  1. Onnea tuoreelle rouvalle tätäkin kautta! (kuvia?) Käypä kurkkaamassa blogiani, siellä on sinulle jotakin!

    VastaaPoista