raita

9.11.2011

I just don´t fit into a box

Kökötin juuri puoli tuntia suihkussa lattialla ja piirtelin sormella kuvioita lattialaatoista ja lattiakaivon kannesta. Mietin taas ja ihan liikaa. Tuntuu etten mahdu mihinkään kategoriaan. Haluaisin! En ole koskaan ollut täysin vain jotain tai koskaan todella hyvä tai paras jossain, vaan olen ollut ihan hyvä lähes kaikessa. Johtunee siitä kun pitää niin paljon erilaisista asioista ettei voi vaan valita yhtä ja panostaa sitten siihen. Tämä käy kaikkeen elämässäni. Tyyliin ja makuun esimerkiksi. Nyt olen kotona hopparin näköisenä suuressa hupparissa ja college-capreissa, huomenna töissä insinöörinä farkuissa ja neuleessa, ja lauantaina mahdollisesti kaupungilla pin-up-tyttönä (jos saan tukan onnistumaan!)

Minä nättinä päivänä
 Olisi hienoa olla täysiverinen insinööri, ymmärtää rakentamisesta kaikki ja kulkea hienoissa jakkupuvuissa joka päivä. Toisaalta taas jos näen tälläisen ihmisen kadulla, kulkevat kylmän väreet selässäni. Yök, ahdistavan tavallinen pentti-perusinsinööri! Tai sitten haluaisin olla kunnon rokkari-tyttö kirkkaanvärisessä tukassa, ketjuissa ja revityissä tennareissa. Mutta buhaaahaahaaa mikä räjähdysnauru jos laittaisin itseni sen näköiseksi. Olen siis sekoitettu versio vähän kaikesta kaikin eri tavoin. Esimerkiksi autot.

Kalikka

Yritän osittain olla ekologinen ja kierrättää mahdollisimman paljon, mutta autas kun tulee kyse autoista, nopeat vievät sydämeni. Kulutuksesta ja päästöistä viis. Calibrani syö eniten bensaa maailmassa (lukuunottamatta kunnon amerikan rautaa, nam) mutta en haluaisi luopua siitä koskaan. Tosin jos joulupukki ja tähdenlennot ja lotto tuottaisivat tuloksia, tuunaisin sen mustaksi superautoksi! Tuli muuten mieleen että toivoin mieheltäni lahjaksi Transformers Camaroa, en saanut sellaista kakarana, joten nyt voisin haluta sen ;)

Äh, eksyin taas aiheesta. Joka ei yllätä. Missäs olinkaan.
Erikoista siis että olen näin montaa mieltä samasta asiasta. Siskoni kanssa joskus puhuimmekin että meistä tulisi todella huonoja poliitikkoja sillä olisimme mieluusti kaikkien kanssa kaikissa asioissa samaa mieltä. Tästä syystä en ole koskaan osannut valita puoluetta, enkä siis äänestä.

Huh. En koskaan puhu politiikasta. Anteeksi, lipsahdus.

Taidan nyt käydä vaatekaappini kimppuun, pitää esitykseen keksiä vielä asu, ja pikkuisen alkaa jo jännittää!

Ja muuten, eikö olekin erittäin rakennusinsinöörimäinen sormus minkä löysin tänään kaupungilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti