raita

27.11.2012

Keikkoja ja kaikkea

Huoh.

Syysväsymys on iskenyt. Mitään en saa iltaisin aikaiseksi (esim. kirjoittaa blogia) kun väsyttää ja lohnotuttaa, ja viikonloppuisin on niin paljon taas tekemistä ettei ehdi. Tai ehkä mulla on viikonloppuisin niin  paljon tekemistä et se syö kaiken energian tehdä viikolla yhtään mitään, että on taas energiaa juosta viikonloppuna??? Ken tietää... Mut miksei Ken kerro sitä mulle? Hoh, huonot vitsit. Kertoo sekin jo jotain väsyneestä olotilasta.

Mutta ehtinyt olen taas ainakin keikkailla jos en muuta! Pari viikkoa sitten kävin Apulannan keikalla, ja nyt viikonloppuna Kotiteollisuuden ja Haloo Helsingin keikoilla. Hienoja keikkoja kaikki! Tosin huomaa et on pikkujoulukausi kun paikalla olevista noin puolet ainakin on jotain firmojen keski-ikäisiä pikkupomoja pienessä hutikassa läikyttämässä olutta mukavahingossa puolet nuorempien sihteerien rinnuksille. Hoh hoi. Juokaa useammin niin ei tartte pikkujouluissa hävetä!!!

Mutta keikkoja siis. Apulannan keikalla oli todella häiritsevää tuo keski-ikäisyys, joten siirryttiin suosiolla takavasemmalle kuuntelemaan yhtyettä. Olisin saattanut muuten huitaista ja pahasti jotain bimboa 40v toimistotätiä mukacooleissa tribaalifarkuissa ja blingbling-topissa. Vieläkin ahdistus/ketutuskäyrä nousee kun ajattelee millaista sakkia siellä oli.

taustalla ah niin kauniisti kasvava peikonlehti =D

Ja olenpahan kerrankin ottanut asukuvia. Paitsi etten ole. Huomasin just että ulkovaatteissa otin kuvan, mutta alla oleva mekko jää piiloon. Hyvä minä. Mutta joka tapauksessa, tällä kertaa mulla oli päällä mun ihana punainen turkki, minkä löysin viime keväänä kirpparilta neljällä eurolla!!! Ihana!!! Iih! Musta piskuruinen karvabaskeri on Tokiosta, sydänsukkahousut ystävältä, huivi UFF:ltä, laukku joululahja mieheltä, kengät Ebay:stä.


Ja sitte tuli taas menoa, eli Kotiteollisuuden keikka ja ystävän synttärit! Todella hieno ilta!!! Keikka oli loistava! Pojat veti sitten lähes kahden tunnin setin! Jeij! Ilta jatkui myöhään ja nauraa saatiin koko ilta, eikä nauru loppunut edes viiden jälkeen grillijonossa, kun jono oli laitettu täyteen mitä kummallisimpia ihmisiä, joille sai nauraa päin naamaa kun ne oli niin tuiterissa. Mutta ihanat rakkaat ystäväni! <3 muiskuja paljon jos luette tätä!


Ja päällä tällä kertaa oli nettikirppisostoksia, eli army-bolero, musta pikkumekko ja kengät, kaikki joko goottikirpparilta tai rock´n rollkirpparilta. Paholaisen keksintöjä nuo kirput. Murrrr...









Ja juhlaperjantaita seurasi sitten juhlalauantai!!! Mulla oli siis maailman paras viikonloppu! Eli lauantaina sitten oli ensin vuorossa CatPeoplen 30v. juhla. Oih voih, hieman iski ikävä tanssimaan ja lavalle esiintymään. Jos olisin jatkanut Roller Derbyn ohella vielä tanssimista, olisin itsekin mahdollisesti ollut tuolla lavalla. Mutta ihania esityksiä ja vanhoja tanssikavereita vuosien takaa! Oi, voi, ja ihanaa. Siskoni oli onneksi tanssimassa siellä, niin vähän helpotti =)



Ja tämän esityksen jälkeen juostiin sitten Haloo Helsingin keikalle (huippu keikka taas kerran!), jonka jälkeen ajelin vielä joukkueen pikkujouluihin n. puolen tunnin matkan päähän keskiyön aikoihin. Hih, mulla on ihana joukkuekin!!! Eli täydellisen ihania tapahtumia parin päivän sisällä! Lisää tälläisia!!! (ok, hieman verotti sunnuntaita ja asuin sohvalla lähes 24h)

sama paikka keikalla kuin keikalla, tiiliseinä paljastaa


Lauantain asuna hieman show-meininkiä, illan juhlavuuksien kunniaksi. Musta satiinihame Vilasta, korsetti ReStyleltä, toppi muistaakseni Seppälästä vuosia sitten, hanskat Lindexin lastenosastolta, hattu isältä joltain ulkomaan reissulta, sukkahousut Backstreetiltä, kaulakoru ja korvikset Glitterin tuotantoa.

Onneksi tekeminen ei lopu tähän. Normaalien töiden ja treenien ohella tällä viikolla luvassa parit rullailijoiden palaverit, työpaikan pikkujoulut, meidän freshmeatien ekat tasotestit ja vanhojen koulukavereiden kanssa tapaaminen. Ensi viikolla keikkaillaan taas Raskaan Joulun merkeissä, juhlitaan itsenäisyyttä joko töissä Renegadesissa tai siskoni Linnan Juhlissa, perjantaina vietetään polttareita ja lauantaina läksiäisiä. Sitten onkin vuorossa harjoituspeli Kuopiota vastaan ja ystäväni syntymäpäivät. Ja kappas, oliko sitten jo joulu?

Oh my. Jouluihminen ei ehdi mukaan jouluhössötykseen??????? Nouuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
Eli mun täytyy lopettaa työt joulukuun ajaksi että ehdin laittaa joulua? Joo! Sillä selvä. Näin tehdään!

ps. Ja jos hyvin tai huonosti käy, on meillä tässä välissä vielä muutto ja asunnon remppaaminen loppuun muuton alta... Nyt tarvitaan voimia ja paljon.

6 kommenttia:

  1. Aika täydeltä tuo sun kalenteri tosiaan kuulostaa! Mut eiks noista suurin osa ole kuitenkin kivoja juttuja, että ei nyt ihan uupumisen puolelle mene :) Olet taas niin kauniina kaikissa kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis on kivoja juttuja kyllä, mutta kun ei ole sitä hengähdystaukoa että saisi energiaa jaksaa tehdä sitten edes niitä kivoja juttuja! Mutta kyllä tämä tästä, hyvin on jaksettu tähän asti (tosin kipeänä olin pari päivää) joten eiköhän näillä samoilla jakseta ensi vuodelle asti! =)
      Ja kiitti =)

      Poista
  2. Pakko ensiksi sanoa, että ihana blogi sulla. Oon onnistunut koukuttamaan itseni jo aivan täysin. :D Oletko ajatellut tehdä kämppäpostausta missä esittelisit kuvina/videona asuntosi? Olisi varmasti huippu juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, huih! Olipas yllättävä kommentti! Mutta kiitos vaan, mukavaa että on ollut kiinnostavaa luettavaa =)

      Videona tuskin olen asuntoani esittelemässä, en pidä omasta äänestäni eikä kuvaustaidotkaan ole mitkään parhaat, mutta katsotaas jos saisin vaikka joulunaikaisesta asunnosta otettua kuvia! Silloin täällä on siistiä ja koristeluja ja kaikkee! Ja ehkä jopa vaatekaappikin siisti että senkin voisi kuvata ;)

      Poista
  3. Ihanan pirteitä kuvia tässä postauksessa, ja tosi kauniita asuja oot koonna! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut harvinaisen pirteä olo tuolloin niin kai se sitten välittyy myös kuvien kautta =)

      Ja kauniit asut aina piristää myös mieltä, joten ehkä sekin on sitten syynä kuvien iloisuuteen!

      Poista