raita

16.11.2012

Some new things that make me happy!

Aina kaikki uusi ei ole hyvästä, mutta useimmiten uudet jutut saa hymyn huulille. Viikon sisällä ilon ovat saaneet aikaan naisten parhaat ystävät, eli kengät!

(pahoittelen tämän kertaisten kuvien sumuisuutta, mutta järkkärin laturi on kadoksissa ja akku tietty loppu)
Eikö olekin ihanat?! Käytetyt kyllä kuten pienistä kulumista huomaa, mutta 15€ hintaan todella hyvässä kunnossa ja hei, kengät on tarkoitettu käytettäviksi joten niihin tulee aina käytön jälkiä! Mutta namskis! Mmmmm...


Seuraavia ilon aiheita olivat minun uudet tatuointini!!!

Jee! Sainpas ne vihdoin viimein! Mutta oli odottelun arvoisia, molemmat ovat jo minun rakkaitani. Ja makkuro kurosukella on jo nimikin: Pöpö!!!! Pikku söpöliini Pöpö kurkkii nyt korvani takaa ja kaunis Betty viekoittelee pohkeessa. Eli nyt on Jackilla seuraa toisesta pohkeesta :)

Hi hii! Kaikkea uuttahan mulla pyörii myös päässä, joten inspiraatiot eivät ole enää haaleita muistoja vaan pää malttaa taas miettiä uusia asioita ja ideoita! Tätä on odoteltukin!!! Sitten katsotaan mitä kaikkea niistä lähdetään toteuttamaan oikeassa elämässä! Wohoo!

Mut sillo läks mökille rentoutuu viikonlopuksi! Voih, onkin jo liian pitkä aika edellisestä käynnistä! Mutta ihanaa viikonloppua kaikille! Minä ainakin tulen nauttimaan savusaunasta, flanellipöksyistä, punaviinistä ja hyvistä kirjoista seuraavan parin päivän ajan!

Ps. Ja aion nauttia myös legoista! Tuon kaikki lapsuuden palikkani mukanani tuolta reissulta! Hih! Jeah!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kengät ! Ja kivoja tatskoja, voih !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö!!! Mun ei pitäny enää sortua nettikirppareihin, mutta tuohon hintaan en voinu noita kenkiä jättää lunastamatta! =)

   Ja tatuoinnit on aina ihania! Suunnitelmissa ihan liikaa vielä kuvia, mitä koskaan kehooni haluaisin laittaa =/

   Poista
 2. Upeet nuo kengät! :) Onko nuo muuten Dinskosta alunperin? Ihan näyttäisivät samoilta, mitä mie haikailin joskus sieltä, mut en osaa varmaks sanoo. ^^

  Kivannäköiset nuo tatskat, tuo hämppis on aika suloinen! :`)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On DinSkon kengät!!! Hyvä muisti sulla kenkien suhteen jos muistat parin vuoden takaiset kengät!!! =D

   Joo itsekin tajusin jossain vaiheessa että Mustapallerot/Nokipallerot näyttää ihan sille Mauri Kunnaksen kirjoissa seikkailevalle hämähäkille!!!! =D

   Poista