raita

26.6.2012

Shopaholic, part II: Iron Fist and then some

Siis kaksi blogijulkaisua peräkkäin, samana päivänä, minulla? Ei voi olla totta.
Mutta tänään. Se tapahtui.
I died a bit and went to heaven.
Kengät tuli postissa.

Kirkkaanpunaiset kiilanilkkurit. Etsin niitä lähes puolitoista vuotta kunnes löysin ne täydelliset. Ja kenenkäs muun kuin Iron Fistin. Siis täydelliset kengät. Kallokuviot ja kaikkea. Ja ihan törkeän halvalla koska olivat samplet. HUAAAAAAAH!!!! Kikattelin ääneen kun sovitin kenkiä jalkaan. Olin onneksi viisas ja tilasin kokoa suuremmat kuin oma jalkani on, sillä edelliset rautanyrkkini ovat hieman liian pienet, vaikka kokoa 36 ovatkin.
Mutta kiitos luottokortti (pahuuden siemen!), että omistan nyt nämä ihanuudet! Voiiiiiih!

Tilasin samalta Ebay:n myyjältä myös tämän ihanan Iron Fistin t-paidan. Se pääsee huomenna heti töihin päälle! Eikun eipäs pääsekään, liian virallinen palaveri huomenna, ei voi pukea luurankoja. Pyllystä tälläinen työ.

Viime viikolla löysin alennusmyynnistä myös tämän ihanaisen polkadot-laukun, jonka tarvitsen lentolaukuksi. OIH! HUIH! VOIH! Kiitos Seppälä kun alensitte laukun jota himoitsin jo keväällä!!!
Taisin myös hamstrata parit korvikset ja kaulakorun Glitteristä viime viikolla, mutta en nyt löydä niitä enää kuvattavaksi. Taisin laittaa ne piiloon mieheltä ;) Eikä kun mitään en ole hommannut! Ylimääräistä Glitterin pussia ei löydy pussikorin pohjalta! Ei tartte tutkia mun kuitteja! (huijaan miestä, jos se vaikka lukee tätä...)

Huh. Mutta onneksi kohta tulee palkka. Olikohan mulla varattuna jotain goottikirppikseltä...?

9 kommenttia:

  1. Oletpa tosiaan tehnyt ihania ostoksia! Kelpuuttaisin milloin vaan omaankin kaappiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö!? Edelleen huokailen noita kenkiä kun kuljen niiden ohi eteisessä =)

      Poista
  2. Vähänkö nuo kengät on nätit!:O Mie en oo aiemmin tuohon malliin törmännykkään missään, kauniit ovat kuten laukkukkii.^^

    Pakko muuten kysyä, että onko ne kolmekutoset kengät siulle pienet kantapäästä, vaiko varpaitten kohalta? Miulla se 36 koko on toisissa hiukka liian pieni kantapään kohalta, mut sitten sama kenkä 37-koossa on liian väljä kantapäästä, niin jouttuu mokkapaloja pitämmään, etteivät tipu jaloista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on näytekappalekengät, joten voi olla ettei noita ole koskaan myyntiin asti tehtykään. Mut ihanat!

      Mulla aika leveä lesti joten varpaiden kohdalta puristaa jos jostain kiinni ottaa =( ja sitten taas 37 hölskyy kokonaisuutena. Eli varmaankin koko on sitten 36,5...
      Mut mokkapalat (nam tuli himo mokkapaloihin!) kätevä ratkaisu tuohon sun ongelmaan!

      Poista
  3. Aivan ihanat kengät! <3 Enpä oo koskaan tohon malliin törmänny, vaikka selailen aina netissä ollessani melkeinpä kaikki maholliset sivustot, joissa on Iron Fistejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne onkin näytekappalekengät,joten kovin monia ei varmaan tulekaan vastaan. Nimi on Tigre & Bunny, joten sillä nimellä löytää muitakin tuohon sarjaan kuuluvia ;)

      Poista
  4. Ihan muuten vinkkinä, mie oon tehny nuille joillekkin varpaista ahtaille kengille niin, et mie oon lisänny vettä kahteen isohkoon minigrip- pusseiin, puolilleen, laittanu kenkiin, ja pistänyt pakkaseen.

    Vesihän laajenee jäätyessään, ja tällä tavalla saapi varpaille lisätilaa n. puolen koon verran. :) Toimii ainakin miun kenkien kans, ovat kyllä rutkasti mukavemmat jalassa, kun eivät ennee purista varpaiden kohdalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toimiikohan noissa jungle fever kengissä kun ovat satiinia? eivät veny niinkuin nahka??

      Poista
    2. Hmm, tuosta en osaa oikein sanoa. Satiini ei yleensä veny pahemmin, mutta sekin riippuu ihan sidoksesta. Sisäpuolihan siinä kumminkin on keinonahkaa, mut en kyl ossoo sannoo. :D Eij auta kuin kokeilla. ;)

      Poista