raita

26.6.2012

Kesällä on kivaa!

Kappas kun päässä olis jutusteltavaa ja kuvia vaikka muille jakaa (öö, huono sanonnan valinta, sitähän minä tässä just teen? ), mutta ei aikaa sitten kirjoitella blogia. Harmi. Sitten käy näin että kaikki kuvat pitää törpätä kerralla koneelle ja eikä malta enää kirjoittaa kaikkea mitä on tapahtunut. Eli kuviin ja niiden kertomaan tarinaan luotetaan jälleen kerran. Jostain syystä (liekö juhannuksen aiheuttamia huuruja) kuvat on melko epätarkkoja. Tai sitten ei vaan malta keskittyä kuvaamiseen, kun haluaa nauttia siitä hetkestä muutenkin kuin linssin läpi.

Mutta tää himoshoppaaja siis shoppaa kaikkee. Tällä kertaa myös kesäkukkia ja perennoja pihalle. Kuvat on otettu kuun alussa, joten istutukset ovat tähän mennessä jo rehevöityneet kauniimmaksi.


Kuorikkeena käpyjä, itse kerättyjä tietysti


Viime kesänä istutetussa kirsikkapuussa oli 15 kukkaa!!!

Puun alla asuu perheKuivina päivinä meillä grillataan ruoka, oikeastaan aina.Tää napostelee mun käpykuorikkeita

mansikanmollukka ja tavan tollukka

Parasta. Riippumatto.

Esko nukkui tässä asennossa ainakin puoli tuntia. Aurinko. Nam.

Ulkona on kiva lakata kynsiä kun ne kuivaa nopeasti.
Pääsin myös jeteilemään miehen kaverin vesijetillä! Voihan rakkaus. Oli pakko kokeilla pääseekö lujaa, ja pääsihän sillä. Jo ekalla ajokokeilukerralla ajoin täysiä, eihän sitä muuten voi ajaa, eihän? =)
hypin tasajalkaa laiturilla innoissani. hiiiiiiiiiiiih!!! Jesse-koira ei niin innoissaan ;)

hymy korvissa kun saa leikkiä uudella lelulla!

Kyydissä olo jännitti enempi. Huusin ja nauroin yhtä aikaa koko ajan =D

Pois tullessa takamus oli jo hellänä aaltojen paiskeesta, ja ei se vesikään niin lämmintä ollut =/


Käytii vesiurheilupäivän päätteeksi baareilemassa ja keilaamassa ystävien ja niiden miesten kanssa. Kamera jäi kotiin (onneksi), mutta sain nassukuvan otettua ennen lähtöä. On se kumma kun nykyään pitää aina se kamera kaivaa esille, tapahtuu mitä tahansa. Hullua. Toisaalta, olen tainnut tehdä sitä aina, mutta nykyisin kuvanottaminen tulee tarinan kanssa. Pää kehittää samalla tekstiä mitä minkäkin kuvan kohdalla aikoo kirjoittaa. Mutta minun tapauksessa se teksti jää aina kirjoittamatta, sillä laitan nämä kuvat kuitenkin koneelle aina liian monta päivää myöhemmin.

Juhannus meni rauhallisesti mökillä. Ah, ihana mökki, me näimme jälleen.
Ystäväni miehensä kanssa tuli sinne myöskin, unohtamatta vanhempiani jotka asuvat mökistä ehkä puolen kilometrin päässä. Virvelöintiä, savusaunomista, muurinpohjalettuja, soutamista ja juhannuskokkoa. Siinäpä ne tärkeimmät.
Tultiin mökille klo 04.00 perjantai-aamuuna. Aurinko paistoi eikä olisi malttanut mennä nukkumaan. Joutsenet ui nätisti järvellä (nuo kaksi valkoista pistettä)

Savusauna koristeltiin pihlajapuilla.

Meidän luksussuihku savusaunan rannassa. Onko ihanampaa kuin keskiyön aurinko ja lämmin suihku järvimaisemalla? Enpä keksi parempaa...


Naapurin roihut

Meidän kokko joka kasattiin ehkä 10 minuutissa. Ai mitä risuja meidänkö mökillä?Esko jahtasi narua puuhun kuin orava. Esko tosin myös söi oravan =(

Emäntä huussissa. Kiitos kuvan ottaneelle miehelle.

Joutsenet meidän rannassa.

Keskiyön kamerahippa =)

Lipokkailla ja kamera silmillä tuollaisessa juurakossa, jäin jälkeen ja hävisin...
Mutta kesä on kyllä ihanaa aikaa. Harmi että suurin osa siitä menee töissä... Mutta hei, onhan mulla vielä 5vkoa lomaa pitämättä! Ha haa!!! En valita yhtään! Ja ennen sitäkin on vaikkkkkkka mitä! Jeij!

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Ihana tuo mökki ja rantasuihku! Mutta siis voi hitsit, kylläpä nuo kävyt sopivat hyvin kukkapenkkiin. Miksei tuo ole tullut minulle ikinä ennen mieleen?? Kiitos vinkistä, täytyypä muistaa seuraavan pihaproggiksen yhteydessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tuo rantasuihku on kyllä vienyt minunkin sydämen =)

   Mutta en muista yhtään mistä nuo kävyt tuli mieleen, mutta toissa kesänä rahapulassa piti keksiä kalliin kuorikkeen korvike ;) varoitus vain, niitä pitää kerätä yllättävän paljon että näyttäävät hyvälle sillä sadekelillä ne menevät umpeen ja tilavuus tipahtaa yli puoleen!!!

   Poista