raita

12.6.2012

Shopaholic, part I: Voi ihanuus!

Ollaanko jo jopa 11 päivässä menossa ja olen tuhlannut jo omaisuuden turhuuksiin kun piti säästää Japanin matkaan? Argh. Ja tarkoituksena oli tuhlata hieman uusiin kenkiin... EN OLE OSTANUT KENKIÄ IKUISUUTEEN!!! Ihan kamala puutostila! Ja sitten tää tyttö shoppaa kaikkee muuta!

Mut ku ne oli ihania. Niinku aina. Se syy mulla jostain syystä käy aina kaikkeen shoppaamiseen.

Laitetaas listalle eka pelkät tän päivän shoppaukset:

Ihanat polkadot-kynähame ja sukkikset h&m:ltä alennusmyynnistä! Voi ihanuus!

Uusin Nemi! Voi ihanuus!
Nemiä olen lukenut sen alkuajoista asti. Voin ylpeänä sanoa että omistan vain kaksi uusintapainosta, ja kaikki omistamani ovat tuoreeltaan ostettuja (viikon sisällä ilmestymisestä) suoraan kaupan hyllyltä. Ahmin tämän aina yhdeltä istumalta noin ehkä vartissa. Sitten myöhemmin luen vasta antaumuksella. Musiikkimakua osittain lukuunottamatta, osaan eläytyä Nemin rooliin täysin. Minäkään en koskaan halua kasvaa aikuiseksi!
Ihana lierikesähattunen Glitteristä, jota haikailin jo lehdestä viime viikolla! Voi ihanuus!
Ostin tänään vielä miehelle tennarit, joiden takia mun sydän itkee verta. Niitä oli kaupassa myös naisille, muttei mun kokoani! Yhhyyyyhyyyy. Sit oli ostettava ne edes miehelle kun en itse niitä saanut. Mokoma. Sen takia ei kuvaa tipu näistä töppösistä.

Ja sitten innostuin sisustamaan, jota en olekaan (ihmettelen kovin?) tehnyt pitkään aikaan. Siis hei, sisustaminen ja kengät jääneet huomiotta? Eikä. En ala. Nyt lähti työ vaihtoon jos kahta lempiasiaa ei muista!
Mutta käytiin siis Kuopion uudella IKEA:lla ja sieltä sain mukaani sen päälle vuoden kaipaamani peilin. Valitettavasti peiliä on näkynyt sen jälkeen vähän siellä sun täällä, joka toisen blogissa ja kaupan ikkunoissa sisustuselementtinä, mutta ihan sama. Ihana se on silti.

Ihana rakkauspakkaus vielä rakkaasti pakkauksessaan. Voi ihanuus! (huom, emäntä väri päässä ottaa kuvia. Multitasking rules!)
Ja kaikkea muuta ns. tarpeellista tuli mukaan IKEA:n tavaratalohelvetistä. WC-harjoja, huopatassuja, henkareita, pöntön kansi, grillipihdit ja lasta, tiskiharja...
Mutta nämä kankaat veivät voiton! Peilin jälkeen tietysti =)

Mansikka-kaitaliinasta (joka on Prismasta) tulee keittiöön kappa, ja raidallisista tulee pöydälle tabletteja ja sohvalle tyynyjä! Voi ihanuus!
Kuun alussa ostin myös nämä keittiöön. Ihanat tuikkukipposet ikkunaan piristämään tulevia syksyiltoja (menikö mulla niinku kesä jo ohi??)

Tahdon lisää pilkkuja ja palloja, ruutuja ja raitoja, mansikoita ja kirsikoita!!! Voi ihanuus!
Ja sitten shoppailin vähän vielä netissä ja ystävän vaatekaapissa. Mulla on nyt taas fiksaatio mustavalkoraitaan. Se oli joskus kauan sitten, tuli ehkä viime syksynä takaisin, kun kaikkialta alkoi taas saada sitä. Voimakkaimpana vaikuttajana varmaankin on meidän joukkue. Innostusta ei nimittäin yhtään laimenna se että mustavalkoraita kuuluu meidän rosvottarien joukkueväreihin.

Ystävän kaapista hankittu yksilö! OIIII!!! Pitää tosin tuota vatsaröllykkää saada pienennettyä ennenkuin tämä näyttää mun päällä joltain muulta kuin makkarankuorelta. Mutta voi ihanuus!
Kuva jostain syystä kääntyy näin päin, mutta silti. Nettikirpparilta ostettu hieman hajallaan oleva jakku. Tästä aion räätälöidä jotain todella kivaa!!! Voi ihanuus!

Ja mitähän muuta olen tuhlaillut? Ainiin, hiusta ja hiusvärejä! =) Saas nähdä tuleeko noita pidennyksiä koskaan laitettua, mutta onpahan olemassa jos hinku tulee. Taas todella tarpeellinen ostos, eikö? Huhhuh...

Ja voin vaikka vannoa kunhan tuota vaatekaappiani taas siivoilen joskus, että olen tässä kuussa jo ostanut muutamat sukka- ja pikkuhousut. Niitä löytää aina käyttämättömiä kaapista. Mutta niitä onkin hyvä olla varalla!

Just. Ja näiden lisäks haaveilen vielä Iron Fisteistä. No way. Ei muute onnistu. Tili huutaa jo!

Oi ei. Unohdin. Tilasin luottokortin. Shit. Entäs jos kuitenkin tilaisin ne kengät... Hmmm...

 EI! Nyt nukkumaan! Pois koneelta, pois koneelta pois koneelta...

Ps. Päätin jossain vaiheessa kevättä että hommaan jotain kivoja värikkäitä (mun tapauksessa punaisia ja pinkkejä) kesävaatteita. Kuinkas sitten kävikään. Mustaa, mustavalkoista ja mustaa. 

4 kommenttia:

  1. Sun intosi välittyi tästä postauksesta aika selkeästi :---D Viidennen "voi ihanuus!"-huudahduksen jälkeen nousi jo hymy aamuäreän allekirjoittaneenkin kasvoille :D Ihania löytöjä olet tehnyt kyllä, lempparini on tuo polkadot-hame, näyttää varmasti ihanalta sun päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, mukavaa jos minusta on ollut apua aamumörön hävittämiseen =)
      Ei voinut jättää tuota hametta hyllyyn, olinkin jo kaivannut pitkään mustaa polkadot alaosaa =) jeij!
      Pitää muistaa kuvata se päällä kunhan olen se päällä (mahdollisimman sekavasti sanottuna)

      Poista
  2. Yhdyn edelliseen kommenttiin! :D Aivan ihania oli kaikki eli et oo yhtään turhaan shoppaillu! =)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lohdutuksesta, sitä tarvitsi tuollaisen romumäärään tuhlaamisen jälkeen. Nyt voi paremmilla mielin nauttia uusista kivoista jutuista! =)

      Poista