raita

15.3.2012

A few happy things


Vaikka välttämättä en ole iloinen juuri nyt, iloisia asioita on tapahtunut viime päivinä.

Hmm... voiko iloisia asioita tapahtua vaikka ei ole iloinen olo? Voi? Kummallista. Yleensä jos en ole ollut iloinen, eivät iloiset asiat tunnu missään. Kevät ja aurinko: pöh. Koira koirapuistossa: nääh. Sulanut jalkakäytävä ja korkokengät: ihan jees...

Nyt innostun pienistäkin asioista vaikka välttämättä ei ole iloinen olo. Vieläkin kummallisempaa.

Ha!!! Syytän lääkitystä. Se parhaiten nauraa kellä vahvin lääkitys!!! Se se oli.

Nyt niihin ilon aiheisiin =)


Rento viikonloppu:

Elokuva-ilta Lieksassa, löhöten sohvalla kaikkien elukoiden kanssa näyttäen elukalta.
Siis ei oo mun jalka!

joku jännä kohta menossa Ironman 2:ssaAutorata:

Kaikkien lapsuuteni joulupukin toivelahjalistojen ykköstoive oli pikku-Hannalla saada autorata, eikä sellaista koskaan tullut. Mutta sitten sain täydellisen aviomiehen (hah, edelleen hassua että on aviomies!) jolla on maailman hienoin autorata!!! Tämä laitos valtasi siis meidän olohuoneen lattian jo sunnuntai iltana ja siinä se on vieläkin. Hienoa!!! Kerrankin ei ole äiti sanomassa että pitää siivota lelut pois lattialta!!! Jee!!! Ja hiemanko on tämän perheen karvaisempi väki myös innoissaan tästä laitteesta missä viuhahtelee pikkuisia objekteja! Miuuuu!!!
Esko kyttää kun auto suistuu radalta...

Kengät:

Voih. En tiedä miksi minun blogissani ei ole aiemmin mainittu kenkiä, mutta ne ovat suurin heikkouteni. Oih. Korkokengät. Slurps.
Tällä viikolla vein kassillisen kenkiä suutarille ja meinasin tipahtaa jaloiltani kun kuulin kuinka paljon nykyään maksaa korkolappujen vaihtaminen. 14€/pari!!!! Kääk! Ja mulla oli kassillinen!!! Minun vakkarisuutarini lopetti muutama vuosi sitten, ja hänen luonaan tämä maksoi ehkä 2€/pari. Eli aikamoinen hinnan kasvu! =/
Mutta iloista tässä on se että saan käyttööni taas rakkaita kenkiäni joita en ole käyttänyt pitkään aikaan! Tässä muutamia.
Huom. Kyseessä rakkaimpia käyttökenkiä, ei rakkaimpia kenkiä ;)


Tuliaisia:

Onneksi on perhe joka tietää mistä tykkää. Sisko, sen mies, miehen isä ja meidän isä kävivät suomiturismireissulla Kanarian saarilla ja toivat juttuja. Sieltä voi tuoda melko nolojakin tuliaisia, mutta nämä pääsevät heti rakkaiksi asusteiksi!
No kappas vaan, kengät! Aivan ihanat!!! Kesä tule jo!!!

Söpis pikku glitterhattu! Ja tää on isältä!!! Hih! Hassua!

Japani:

Matkaan on enää noin puoli vuotta ja en meinaa enää pysyä housuissani. Kävin lainaamassa eilen pinkan matkaoppaita ja kielikurssikirjoja ja luin niistä varmaan puolet yhdeltä istumalta! Kääk! Viikonloppuna tilataan lennot ja majatalot!!! hu huu!!! Jännää!!! Onhan mun viime matkasta jo aikaa kohta lähes kolme vuotta joten oli jo aikakin! Kikatus ja söpöily tarttuu jo oppaita lukiessa, mites sitten paikan päällä?

Hiusten värjäys:

Ok, tän piti siis olla iloinen juttu, mutta kuten aina ennenkin, muistelen miten helppoa värinpoisto onkaan, ja eihän se ole. Kaksi purkkia laitettu täysin mustaan tukkaan ja 10cm tyvestä on keltainen ja loppu todella tumman ruskea. Eli huivipäivä huomenna siis, sillä en enää ehdi tälle iltaa kolmatta kertaa vaalentaa ja sitten vielä värjätä. Mutta tarkoitus oli siis vetää täysin punaiseksi tukka. Siis alunperin. Mies houkutteli sitten että eihän tästä ole pitkä matka blondiin, joten päätin että kokeillaan siis sitä ensin. Huh. Ei ole kokonaan blondia ollutkaan moneenmoneenmoneen vuoteen, joten omituista. Voi tosin olla ettei sinne asti ikinä päästä kun laitan jo tuon punaisen, mutta saas nähdä. Katsotaan viikonlopun aikana tuleeko tästä vielä ilon aihe!

2 kommenttia:

  1. Kirsikkataivaan blogista eksyin blogiisi ja pakko jakaa sinun kanssa että itsekkin sain "loistavan" päähän piston että vedetäänpä mustasta punaseks. Ja olihan urakka. Nyt alkaa jo olla hieman sinne päin. Blogistani voit käydä lukemassa mun hiustenvärjäys projektista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) hih, no onhan tuota hommaa ollut sinullakin! mutta hyvänväriseksi sait! itsellä vieläkin kesken, joten ei voi tietää lopputulosta... =/

      Poista