raita

25.6.2013

Kesäkengät Top 3(-4)

Listojen tekeminen jäi päälle.
Esittelenkin siis mussukoitani, eli tällä kertaa lempikesäkenkiäni!

1. Mustat niittikiilakorotMustaa, niittiä, nahkaa, kiilaa, peeptoeta ja slingbackiä. Pure love! Toin nämä mukanani Tokiosta viime kesänä. Ihanat! Ja uskomattoman kevyet kävellä! Parhaat ikinä!!!


2. Punaiset mokkaslingbackitOliskohan olleet niinkin yksinkertaisesta paikasta kuin Anttila! =D (hyh, ei saa mollata entistä työnantajaa!) Mutta olen heikkona slingbackeihin, peeptoehin ja kolmionmallisiin korkoihin! Ja tietty rusetteihin! Ja punaiseen! Ainut miinus näissä on tuo materiaali. En malta varoa astumisiani joten herkästi pilaantuvat materiaalit kengissä eivät sovi minulle. Siksi en ole uskaltanut käyttää näitä niin paljoa kuin haluaisin.


3. Pinkit lepparipeeptoet
No Iron Fistiä. Ja tietty taas peeptoet! Haha! Ja rusetteja! Olenko kenties ennalta-arvattava kenkävalinnoissani? No ok, näissä on jotain mistä en välitä. Nimittäin, nämä ovat ainut tuote mitä omistan missä on leopardi-kuosia! Hah! Se ei oikein sytytä minua millään tavalla, olen ennemmin polkadot-tyttönen. Ja myönnettävä on. Nämä ovat hitusen liian pienet. Olen käyttänyt kyllä, mutta jos otan ne pois jalasta jossain vaiheessa iltaa, en saa niitä enää takaisin. Pahus. Mutta silti! Huoh. Ihanat!


(4.) Kirsikka peeptoeballerinat
Thih, valkoisia kirsikoita! Ja kappas kappas, peeptoe. Mutta nämä ballerinat ovat söpöt ja käytännölliset. Tai oikeastaan mitkä tahansa omistamani ballerinat. Kesäisin käytän eniten ballerinoja sillä niillä käyn töissä. Korkoja kun on turha laittaa sillä saattaa tulla käsky rakennustyömaalle. Siellä saan kuulla jo pinkeistä ballerinoista vitsailua ihan tarpeeksi, saati sitten että hipsisin koroissa soramonttujen keskellä.


Viimeiset on suluissa sillä ballerinat eivät ole lempparini, mutta käytän niitä eniten joten ansaitsevat paikkansa listalla.

Mutta huomasin juuri että minulla ei itseasiassa olekaan enää niin paljon kenkiä kuin luulin! Siivosin kenkäkaapin tuossa talvemmalla ja näköjään olin siivonnut sen melko raa´alla kädellä! Hui! Kenkäpuutostila!!!

4 kommenttia:

 1. Oiij, mitkä slingbackit! ♥ Mie tykkään myös tuosta mallista tosi paljon, varsinkin piikkikorkoisina, ja myös peeptoe- kärjistä tykkään. ^^ Mokalle muuten löytyy omia suoja- ja puhdistusaineita, ja mokkaharja kans. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, välineet ja aineet hommattu! Ihan pakko oli, koska tunnen itseni etten malta käytössä varoa askeleitani ;)

   Poista
 2. Oh my fuckin' god mitä kenkiä!! ♥ Nyt iski kateus ja paha kenkäkuume! :-D Löysin blogisi vasta äsken, ja liityin samantien lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi! kivaa! uusia lukijoita =)
   Jos näistä tykkäsit, odotahan, laitan tässä joku päivä postauksen kengistä mitä olen kesän aikana haalinnut ;)

   Poista