raita

12.3.2013

Viikonlopun asu ja DIY-maanantai




Hä hä hääää!!! Olin koko viikonlopun miehen karmeet pappakalsarit ja urheilusukat jalassa!!! Ihan jotain hirveetä!!! Mutta jos on maha kipeä (taas jälleen olin poissa töistä perjantain tuon mahan takia, argh!) niin pukeutumisella ei ole mitään merkitystä. Mies on ollut kuumeessa viime viikon torstaista lähtien joten meidän viikonloppu meni todellakin kalsareissa pelaten pleikkaria ja katsellen elokuvia. Mitä nyt piti muutama tuhat milligrammaa vetää lääkkeitä ja pitää kämpökauratyynyä vatsalla/selällä... =(

Mutta nuo kalsarit! Hohh hoh ho hooo!!!

Mutta tänään, kolmen päivän mötköilyn jälkeen oli pitkästä aikaa energiaa vielä töidenkin jälkeen, joten askartelin hieman.




Ostin tuon mustan neulepaidan ihan tätä projektia ajatellen jo joskus ehkä tammikuussa. Eli H&M:ltä löysä paita, maksoi vajaan kympin ja kaapista silitysniittejä. Ok, piti käydä hakemassa lisää niittejä, sillä ei yksi paketti riittänytkään koko pitkään kravattiin. Harkitsen tosin vielä piirränkö valkoisella tekstiilitussilla kaulukset tuohon vaiko enkö... Mutta siitä tuli yllättävän hyvä!

Mä tartte mitää naked truth-postauksia, mun naama on yleensä aina meikitön arkena!


Hatun vein mieheltä. Olenkin käyttänyt sitä kohta pari viikkoa. Itseasiassa yllä olevissa kuvissa mulla on myös jalassa hänen mustat housunsa (pienet käyttäjälleen, sopivat mulle!). Ja viime viikolla käytin myös miehen farkkuja ja kaulakorua... Ja nuo kalsaritkin. Ha! Olen huomaamattani siirtynyt miehen vaatekaapille!!! Boyfriend-look here I come!!!


Seuraavaksi koristelin kärsineet kuoreni. Kuoret olivat siis pilkulliset ostettaessa, mutta kuluivat hetkessä pois. Haaleasti näkee vielä missä keskellä olleet sijaitsivat (varsinkin kameran kuvissa), mutta pohja oli siis lähes musta aloitettaessa.

Kaivelin varastojani ja löysin punaista pitsiä, niittejä, metalliset siivet vanhasta kaulakorusta sekä sydämen cocktail-tikusta. Ja tietysti pikaliimaa. Ja heippa vaan! Uudet kuoret syntyivät käden käänteessä! Hieman vielä nuo palloiset loistaa läpi, mutta enää niihin ei kiinnitä huomiota! Jesh! Ja kuvaaja oli siis malttamaton ja kuvasi kuoret ennen kuin puhdisti liimatöhryt... hyi hyi!
Urpon pitää tunkea aina itsensä kaikkiin kuviin! Huomionhakuista? 


Ja kaiken lisäksi tein vielä kynnetkin! En olekaan joulun jälkeen kertaakaan vielä jaksanut keskittyä maalailuun ja lakkailuun! Eli minä jaksan taas!!! Hienoa!!! Nyt jos vaan malttaisin keskittyä siihen etten liikaa innostu joka suuntaan, muuten ollaan pika pikaa taas pohjalla.

Mutta ei mietitä sitä nyt, vaan nuuskutellaan tulppaaneja ja annetaan mennä!



10 kommenttia:

  1. No kyl nyt on päheet kuoret luurissa! :)
    Itse en laittaisi tohon kravaattiin ääriviivoja, minusta kiva noin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin arvelin itsekin että jätän tuon paidan tuolla tavalla. Voi olla että olisi liikaa sitten vielä tussilla piirretyt jutut =)

      Poista
  2. Ooo kivat kuoret! ja paidan tuunaus tosiaankin onnistunut:) meillä on samanlaisia tulppaaneja pöydällä, on ne niin nättejä !

    VastaaPoista
  3. Ooij, vähänkö kivoja DIY-juttuja taas! :) Hauska idea tuo kravaatti, tuollasiahan sais tehtyy vaikka minkä värisinä! Siisti kyl tuo puhelinkin, ompahan vähän erilaisempi ja vielä tyyliin sopiva. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli noita kiva kyllä tehdäkin! Mukavaa kun pitkästä aikaa tulee taas ideoita mitä toteuttaa! =)

      Poista
  4. Hahah, mun ukolla OLI vielä hirveämmät kalsarit, sellaiset vaaleanruskeat ja niissa jotain kuviota! :D Sit ne lenti varmaan roskiin, kun mä löysin ne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihan vahingossa vaan päätyivät roskakoriin siis ;)

      Poista