raita

7.3.2013

Kenkien viemää!!!EIKÖ OLE UPEAT!!!!??????????
Monet ovat varmaan nähneet nämä jo aiemmin, sillä kaikki Vila-liikkeet ympäri maan käyttivät näitä joulun jälkeen pari kuukautta näyteikkunoissaan. Joensuun liikkeessä olikin varauslista luistimille, ja itsehän en edes alun perin ollut saamassa näitä. Mutta iiiiiisooooooo hali ja kiitos joukkuekaverille, joka ei ottanutkaan näitä ja lupasi parin minulle. Uskomatonta!!! Kuulin tästä viime torstaina ja hihkuin pari päivää! 

Ikkunoissa oli kahta eri tyylistä paria, eli nämä yllä olevat, sekä maastokuvioiset. Tänään kun menin liikkeelle lunastamaan luistimeni, hoin päässäni mantraa: olisipa ne valkoiset, olisipa ne valkoiset... Ja nehän ne olikin! Toisen kerran uskomatonta!!! En mä ole koskaan onnekas! Eikä mulla ole tippaakaan tuuria!!! And just look at me now! Jahuuuuu!!! 


Tosin eihän noilla luistella. Ensinnäkin. Luistimet on mulle pari kokoa liian isot. Toiseksi, rullat, laakerit sekä cushionit on kovamuovia, joten ne ei rullaa kunnolla. Ja kolmanneksi; mä tappaisin itseni tai jonkun muun noilla piikeillä!!! Ha ha haaa! Mutta huh huh, kauniit ne on!!! Iso sydän!

Mutta eihän nämä tosiaan olleet ainoat kengät mitkä lunastin tällä viikolla. Ehei! Damn you Kampin Kampituspäivät ja Bianco. Sain 60€ kolme paria kenkiä! Kääk! Mutta loistavia löytöjä siis, ja kahta paria olenkin ehtinyt jo käyttää. Tittiriiiiii! Hieman olen täällä kenkäpöhinöissä. Yliannostus, yliannostus, yliannostus!!!!
Eli supermukavat kävelykengät! Vaikka korkoa löytyy, on todella hyvät kävellä! Tosin viikonloppuna Helsingissä oli hieman myrskyisää ja liukasta, joten hidasta oli eteneminen joka tapauksessa.Rakastan tuota koron muotoa! Ja nämäkin mukavat kuin mitkä jalassa! Tosin ajoin ne sisään töissä ollessani Burleski Festareilla, joten se ei ollut kovinkaan fiksua, mutta tiedänpähän nyt että niillä pystyy seistä ja kävellä monta tuntia putkeen! Jesh! Aivan ihanat!
Olinkin etsinyt perus mustia avokkaita jo pitkään, ja löysin siis nekin siinä samalla! Loistavaa! Ja näissäkin korossa joku juju, ettei ole kuitenkaan ihan tavalliset. Tosin nämä ovat mokkaa/nupukkia joten minun kompastelullani ja kömpelyydelläni, pinnoitus ei pysy näin nättinä pitkään =(  Hyviä vinkkejä otetaan vastaan miten tuon pinnan saa säilymään???? Nuo edellisetkin kengät ovat samaa pinnoitetta, joten en haluaisi heti pilata kahta uutta kenkäparia... 

Mutta leijailen täällä kenkäpöllyissä nyt unille (ehkä ensin iltapalaksi marjoja kinuskikastikkeella) ja näen unta kenkämaailmasta ja ehkä muutamasta haaveilemastani kenkäparista! Hyvää yötä ja kauniita unia ja kenkien kuvia!

4 kommenttia:

 1. Iiiik miten ihania kenkiä! :) Varsinkin nuo nilkkurit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikös!!!! Huoh, kengät on aina ihania! nam!

   Poista
 2. Ihania kenkiä, ja hitsi miten siistit luistimet! :) Saattasivat tosin aika pahaa jälkeä tehhä käytössä, mutta kauniit nuo kyl on koristeenakin. Mokkapintaisille kengille löytyy oma suoja-aineensa, kannattaa sitä laittaa ennen käyttöä! :) Löytyy itseasiassa myös puhdistusainettakin, mutta alkuun se suoja-aine ois aika hyvä.^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei luistimia voi oikein käyttää, melkoista tuhoa voisi saada aikaiseksi! =D
   Hienoa! Pitääpä käydä ettii suoja-ainetta! Kiitos =)

   Poista