raita

15.1.2013

Wicked Honey

Hä? Minäkö herttainen???

Yhdistettiin uudet pelaajat vanhoihin viikonloppuna derby-teemalla (daa!).

Ja voi kyllä. Uudet osaa juhlia yhtä kovaa ja häpeilemättömästi kuin me muutkin!!! =D Loistavaa!

(laitan tänne myöhemmin kuvia jos saan lupia)

Mutta tuosta omasta pelaajanimestäni hieman.
Aluksi nimi tuli vain hassuna nimileikkinä omasta nimestäni. Sitten Wicked sai uusia määritelmiä sairauteni myötä. Nyt vasta reilun puolen toista vuoden päästä ymmärrän, että tuo Honey kuvaa minua myöskin.

Ihan vasta parin viime viikon aikana olen kuullut joukkueeni monelta osapuolelta että olen suloinen. What????

Ensin kokeiltiin uudenvuodenaattona vaatteita tulevaan "muotiesitykseen" (ha ha ha!), ja kokeilin kaikkea mustaa, mitä muutkin kokeilivat. Sitten valitsin valkoisen paidan missä oli tikkareita ja pehmiksiä ja muut olivat sitä mieltä että tämä oli eniten minunnäköiseni! Mitäh????? Ok, tykkään herkuista ja rakastan hattaraa, mutta että ennemmin pastellit olivat minua kuin musta? Vaatekaapistani ei löydy pastelleja tai neonia lainkaan!!!

Ja sitten treeneissä puhuttiin korttipakoista. Siis että mikä kortti kuvaa parhaiten. En edes ehtinyt ajatella kun minulle valittiin kortiksi Hertta Kuningatar. Hä häääää! Repesin. Minä? Hertta? Ja kuningatar??? Muaahaahaaaa!

Sitten tuli siis meidän juhlat. Pukeuduin muka hirveän punkisti ja lopputulos näkyy yllä. Tässä vaiheessa itseänikin alkoi epäilyttää. Tein siis itsestäni punk-anime-tyttösen!
Päädyin viemään juhliin nyyttäreinä vaahtokarkkipopkornipallosia. Ja sitten mainitaan että ei kukaan muu voi tuoda tuollaisia söpöjä herkkuja kuin minä. Ha!!!! Söpöjä!
Ja lisää! Illan aikana baarissa soi kappale Lollipop. Joukkueeni mielestä (kaikki yhtä mieltä asiasta) tämä oli Wicked Honeyn kappale. Mitä hemmettiä????

Olen aina tykännyt söpöistä asioista, mutta enpähän ole aiemmin mieltänyt itse olevani sellainen. Kai minä olen? Hieman vieläkin hymyilyttää. Söpö ja herttainen. Oh my...

No viimeisen niitin tein itselleni jo talvilomallani. Ostin pitkästä aikaa pleikka-pelin. Ja rakastuin. Aivan täydellinen peli minulle!!!

Lollipop Chainsaw! <3

Highschool tyttönen tappaa zombeja poikaystävänsä pää ja moottorisaha apunaan, käyttäen tikkareita energianaan. Rakastuin ensisilmäyksellä!!!

Eli ehkä (huom. ehkä!) tuo Wicked Honey ei sittenkään ole niin kaukana totuudesta!!!

Ps. Huomenna kattoo Frankenweenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIHDOIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 kommenttia:

 1. Wicked Honey kuullostaa kyllä kivalta, ja kyllä sie iteasiassa miunnii mielestä oot söpö ja herttainen! :) Sulonen kuva muuten siusta.^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta haluaako sitä antaa 28 vuotiaana ulospäin söpön vaikutelman? =D =D no ei kai omasta itsestään eroon pääse!

   Poista
 2. Haha! Mut sähän oot oikea söpöyden perikuva! <3 itsekin sain eilen melkoisen naurukohtauksen kun keski-ikäinen mies sanoi kaupan kassajonossa, että näytän ihan pääsiäispupulta. :'D
  Syynä mitä ilmeisimmin nykyinen kelta-vaaleanpunainen tuccakuontaloni. :)

  VastaaPoista
 3. no oot sie söpö! Söpö kun suklaamuhvinssi! (: <3

  VastaaPoista