raita

24.10.2012

Parisuhdetta ja burleskia

Vieläkin on väsynyt viikonlopun jäljiltä eikä aivot ole toimineet koko viikolla.

Sen takia piristin itseäni tänään itsehemmotteluillalla kynttilöiden, suklaan, punaviinihehkun ja hyvän ohjelman avulla. Saisin tästäkin illasta kivoja kuvia laitettua tänne, mutta first things first.

Pidennetty viikonloppuni oli erittäin hauska, mutta kiireinen ja huonosti nukuttu.

Ajettiin torstaiyönä Helsinkiin, ja perjantaina oli tarkoitus heräillä ajoissa kaupunkiin. No ei ihan herätty, mutta melkein!

aaahhh...hotellien sängyt!
pidän Helsingin taloista, tämäkin näyttää ihan nukkekodilta!

Kirjauduttiin hotelli Helkaan perjantai-iltapäivällä, jonka jälkeen siirryttiin tien toiselle puolelle Tennispalatsiin valitsemaan illaksi elokuvaa. Arvottiin piirretyn ja kauhun välillä ja lopulta päädyttiin kauhuun, eli ostettiin liput ensi-illassa olleeseen Paranormal Activity 4:een.

Ennen elokuvaa shoppailtiin kaupungilla ja käytiin vielä vaihtamassa vaatteetkin. Jalat huusi tässä vaiheessa jo apua, rakkolaastareita ja hierontaa, joten kauhistutti seuraava päivä kun olisi siis töitä korkeilla koroilla ties kuinka monta tuntia!

tästä tulee mieleen joku animehahmo!!! söpis!!! <3
valitettavasti mies joutui kestämään pms-oireitani to-la, siksi nyrpeä naama

Leffahan siis ei ollut lainkaan pelottava. Harmi, sillä muistaakseni elokuvasarjan ensimmäinen oli jännittävä. Eniten leffassa viihdytti kun ihmiset kiljuivat olemattomille asioille ja taputtivat loppukohtaukselle! =D

Elokuvan jälkeen käytiin syömässä Benjam´s Bistrossa eduskuntatalon takana, jossa tosin olen käynyt aiemminkin. Mutta erittäin hyvä italialainen! Nam, brushettaa, pastaa, punaviiniä, ja italialaista kookosjäätelöä! Oi voi kun tulee nälkä kun ajatteleekin!!! Mmmmmm...Harkittiin ruoan jälkeen vielä menevämme leffaan uudestaan johonkin yönäytöksistä, mutta rassukat pikkuiset nukahdettiin tuhdin ruoan päätteeksi hotellihuoneeseen. Onneksi hotellin aamiainen korvasi menetyksen =)

Lauantai päivän kärsinkin sitten suunnattomista kuukautiskrampeista, joten hain kasan lääkkeitä apteekista ja toivoin olon paranevan illaksi että ehtii töihin.

Burleski Gaalaan siis!
Ihan mahtavaa. Tykkään siitä maailmasta niin paljon! Esiintyjät ovat niin ihania, ja ne esitykset ja asut mitä hienoimpia! Takahuoneen tunnelma ennen esityksiä, esitysten aikana ja niiden jälkeen vaihtelee latautuneesta jännityksestä helpottuneeseen hihittelyyn. Joka puolella kahisee, kuhisee, kimaltelee, höyheniä, korsetteja, iloisuutta, naurua, rekvisiittoja, ihoa, meikkejä... kaikkea!
Huoh. Juurikin sitä mitä tähän syksyn pimeyteen tarvitsee!
Esityksiä ei nähty oikeastaan kuin vähän, sillä jalkoja piti lepuuttaa esitysten aikana että jaksoi tauoilla kiertää ja myydä Helsinki Burleskin ja Bettie Blackheartin tuotteita. Oltiin siis vanhan ajan tupakkatyttöinä. Ja kivaa oli! Ja jos nyt vähän paljastetaan, ei ollut viimeinen kerta ;)
Ja saatiin onneksi hyvää palautetta asiakkailtakin! Eli job well done!

Noi asut muistutti marakattien asuja joten pitihän sen mukaisesti sitten käyttäytyä
Nii, apina mikä apina
Puku/takahuoneen tunnelmaa
Löysin eksyneen höyhenen, taisin olla itse yhtä eksyksissä
aaaaa, energiaa mandariinista. Ei tajuttu ottaa eväitä mukaan, joten meinas heikotus iskeä. Onneksi on ihania esiintyjiä joilta sai hedelmää ja suklaata! Kiitos!!!!
Huutonaurut työvuoron päätteeksi bloomerssit jalassa =D
Kaverin kämpillä olinkin sitten työvuoron jälkeen vasta joskus neljältä, ja monien mutkien kautta nukuinkin sitten vain ehkä reilun tunnin ennenkuin piti herätä ja lähteä seuraamaan Pasilan minibootcampia. Onneksi päädyttiin siihen että ei luistella sillä heikotti katsoa kun muut rullasivat alkulämmittelyjä. Vaikka mitään ei edes edellisiltana/yönä juonut, tuntui kuin olisi ollut paha krapula. En siksi edes jäänyt katsomaan scrimmagea vaan päätin lähteä nukkumaan pariksi tuntia ennen kuin pitäisi lähteä ajamaan takaisin Joensuuta kohti.

Eli edelleen väsyttää kun tuota unta ei ole saanut takaisin, mutta oli kyllä sen arvoinen viikonloppu! IIIH! HIH!

2 kommenttia:

  1. Ahhhahaa laitoit noi marakattikuvatkin!! Paras! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hi hii!!! no niissä oon enempi oma itseni kuin tuollaisissa poseerauskuvissa =D

      Poista