raita

26.7.2012

Peliä ja juhlaa!

Katohan, sain kuvat purettua koneelle! Unbelievable!!!

Mutta luvassa siis kisakuvia, rokkikuvia ja synttärikuvia! Juhuuu!!!

Olin siis töissä rokissa lähes koko viikonlopun, joten kuvia ei kertynyt lopulta paljoa. Hieman harmittaa että asuista ei ole kuvia, sillä varsinkin se essu-mekko-asu oli mielestäni hieno! 

Mun auto oli mun tukikohtana koko tuon viikonlopun. Tässä odottelen että sade loppuu ja pääsen viemään vapaaehtoistyöntekijöillemme paitoja ja passeja. Ihanasti sade pörröttänyt ja klimpittäny tukkaa, huoh...
 Perjantain olin siis töissä ja aamuneljältä lauantaina pääsin nukkumaan ravinuorten taukotilaan hemmetin kovalle sohvalle. Olin siis leirinnässä vastaavan oikeana kätenä ja paikkana oli ravirata, joten tämä oli lähimpänä minne mahtui nukkumaan. Neljäksi tuntia. Huoh. Sitten olikin noustava, käytävä aamupalalla ja laitettava naama peliä varten. 10 aamulla piti siis olla jo jäähallilla lämmittelyiden ja joukkuepalaverien merkeissä. Ja voi taivas että jännitti!!! Varsinkin se alkuesittely pelotti kun piti yksin luistella rata, mutta onneksi sekin meni hienosti!
Joku jäätävä tilanne meneillään kun benchit huutaa tuolla taustalla! =D

Sain rankkuu prkl. Enkä edes sillä hetkellä tajunnu et mistä. Argh. Rikoin pakan. Se siitä.

Mun ei pitäny siis olla jammerina ollenkaan (eli pisteidenkerääjänä), mutta arvelin uskaltaa kun oltiin jo voitolla ja viimeinen kaksi minuuttia peliä enää aikaa. Olin tosin jo hurjan väsynyt joten en meinannut saada pakkaa edes kiinni! Sain kuitenkin joukkueen kaksi viimeistä pistettä ja pääsimme yli sadan pisteen! Olen äärettömän ylpeä! Jee!!! Kuvassa siis olen tämä viimeinen tähtimyssy.

Tän oli äippä lähettäny kannustukseksi peliin, mutta se ei ehtinyt perille ennen sitä. Nyyh. Mutta voi hyvänen aika kun repesin tälle kun tämä kolahti luukusta! "Rulladerby" ja tuollainen pulska vauva? No okei, on mulle kertyny muutama ylimääräinen kilo =D
 Lauantai-iltana oli vapaata töistä, joten otin rennosti. Niinkin rennosti että hyppelin koko illan seurueesta seurueeseen ja aivan vahingossa sillä kehenkään ei saanut yhteyttä! Ensin chillailin derby porukan kanssa, sitten menin alueelle etsimään kavereitani, mutta en löytänyt niitä vaan itseni hillumasta hippien kanssa rento-lavalta. Se oli kivaa!!! Seuraavaksi bongasin oman mieheni ja hänen kaverinsa, sitten vanhoja työkavereita, sitten parhaat ystäväni, sitten taas oman mieheni, sitten sisareni ja hänen miehensä, sitten mieheni kavereita ja lopulta taas löysin oman mieheni omalta autoltani. Eli kaikki meni paremmin kuin toivoin ja ehdin hengailla vähän tai paljon kaikkien kanssa! Mission accomplished!
Mies ja hänen ystävänsä olivat pukeutuneet kokovartalosukkapukuihin. Ihanaa.
 Mun piti mennä kotiin yötä mutta olisin joutunut kulkemaan 5km sellaisen pyörän tarakalla josta oli kumi puhki takarenkaasta. Pääsin ehkä puolikilometriä ja takamus oli niin jumissa ettei mitään toivoa. Onneksi on varamajoitus ja pääsin ystäväni patjalle nukkumaan muutamaksi tunniksi ennen kuin piti mennä sunnuntaivuoroon.
Aamuviehkeä minä autotukikohdassa. Ripset ja otsis vielä paikallaan edellisillalta joten  niillä mennään!

Vähän punaa, kulmat uusiksi ja huivi päähän. Sen paremmaksi ei nyt päästy. Voi taivas noita silmänalusia!

Kengät näyttävät päältäpäin vielä ihan hyvältä.

Mutta todellisuudessa kävelin umpinaiset kengät peep-toe-kengiksi lauantain aikana! =)
 Olin siis sunnuntain ja maanantain vielä ihan täysin töissä leirinnässä, joten ti ja ke meni palautuessa viikonlopusta. Eli hienosti meni loma. Liian nopeasti.

Lauantaina juhlittiin mun synttäreitä. Alunperin piti piknikkailla keskustassa joenrannassa se ilta, mutta tuntia ennen määräaikaa alkoi sataa kaatamalla vettä. Ukkonen ei olisi haitannut, se olisi vain korostanut juhliani, mutta sade vähän pilaa tunnelman. Onneksi sain ystävältäni varajuhlintapaikan hänen asunnoltaan ja perustimme piknikin olohuoneen lattialle! Meitä oli joku 15 henkeä paikalla ja oli törkeän kivaa! Ainakin jos kuvia on uskominen =)
Kuvissa vilahtelee muutama henkilö ilman kasvoja, sillä edelleen olen laiska kyselemään ihmisiltä lupaa kuvien näytämiseen blogissani.
Kesken meikinlaiton piti poseerailla. 28v ämmä. Huhuhuuu!

Litran tölö. Se oli isompi kuin mun pää!!! Siinä kestikin ennen kun sen sai tuhottua!

Teemana oli musta/valkea/raidallinen. Ketään vierasta ei yllättänyt tämä vaihtoehto, jotenkin ne taitaa tuntea mut?

Teeman mukaiset ihot. Musta ja valkea.

Ha haa! Mä ja mun poseeraukset. Ei ne vaan onnistu...

Apina ja ukulele. Iloinen ballaadi!


Urpo oli kans juhlatunnelmissa kun tultiin yöllä kotiin! Hupsu eläin! =) miun pikkunen...
Tää viikko on menny töissä ihan ohi. Ei paha työviikko, mutta tekemistä on.

Ja saamari. Mulle iski eilen kaamee nuhaflundda. Nokka vuotaa ja aivastelen. Tää tarkoittaa siis sitä että jos tämä ei lopu ens viikkoon mennessä, joudun pitämään naamaria Japanissa!!! Siellä kun ei aivastella ja niistetä julkisissa paikoissa! Huh huh!!! Eli eikun töppöset jalkaan ja kuumaa juomaa ja lääkettä naamaan!

Ätsiuh ja niisk!

Ps. Hä? Mulla 20 lukijaa? Ihan hölömöjähän työ ootte! Täähä on vaan meikäläisen päiväkirja, höpötän mitä höpötän. Ei sitä tartte lukee.

Luet vieläki. Hah! Busted!!! ;)

2 kommenttia:

  1. Oot niin upea!! Ja mä sain muuten samanlaisen kortin anopilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos =) Onneksi sitä näyttää vielä nuorelta lähes kolmikymppisenä!

      Mutta kortti oli loistava! Naurattaa edelleen =D

      Poista