raita

15.5.2012

Trolli ja sen viikonloppu

Thih. Vaalensin ja värjäsin. Nyt näytän ihan trollille. Puuttuu vaan enää levee nenä ja isot hörökorvat.

Mutta muuta. No eipähän tässä. Siinäpä se oliki.

Eikäku, oli mulla eka harjoitus scrimmage lauantaina. Siis scrimmage on jo itsessään harjoituspeli, mutta oli sen verran sähellystä ja sekajoukkueet Lappeenrannan tyttöjen kanssa, joten arvelin että tuo oli sitten harjoitusharjoituspeli. On muute ollu keho aika murskana. Nyt kun ei oo liikkunu mihinkää muuta ku istunu koneella lähes kellonympäri joka päivä, niin yhtäkkiä tuollainen neljän tunnin riuhtominen ei oo ihan hyvästä. Mutta ei se pahastakaan ollu. Hitto miten kivaa!!! Enempi vaan harjoituspelejä! Kiitos.
Miinus puolena sanottakoon että poskea jomottaa, sisäreidet on tulessa ja kroppa täynnä pieniä mustelmia. Mutta näkeepähän että jotain on tehty!

Lauantai-iltana sitten kävin puutarhajuhlilla (grillattiin joukkuekaverin luona) jotka tapahtuivat sisätiloissa koska satoi vettä. Kerran kutsussa luki puutarhajuhlat, päälle oli laitettava kellomekkonen.

ah, ihanat miehen karvajalat ja roskainen olohuoneen pöytä.

Mä yritän opetella poseeraamaan...

...mutta miehen mielestä ei saa poseerata. Joten kuva siitä millainen olen oikeasti.

Laittautuminen ja lähteminen on aina kivaa?
Sunnuntaina piti tehdä kaikkea kun oli kerrankin vapaa sunnuntai. Olin rampa. Ihan kuin piesty edellispäivän jäljiltä joten ei siivottu takapihaa, pesty ja maalattu terassia, järjestelty vierashuonetta eikä siivottu vaatekaappia. Käytiin kahden tunnin lenkillä ja katsottiin kaksi viimeistä Harry Potteria. Ja haluaisin aloittaa ne taas alusta. Ihan törkeetä. Voisin milloin vaan mennä Tylypahkaan opiskelemaan! Tai edes kulkea töihin sellaisella junalla. Tai luudalla. Tai lohikäärmeellä. Tai Hiinokalla. Tai...

No anyway, otettiin lenkille kamera mukaan. Tuli paljon trollikuvia kun tukka pörrööntyi tuulessa.
Repe Sorsa vaimoinen liikkeellä. Antoi tulla melko lähelle ennenkuin alkoi tuijottaa verenhimoisesti.

Lähellä olevaan saareen pääsee tälläistä siltaa pitkin. Se on todella ihanaa ulkoilualuetta


Voi kun on parissa päivässä jo vihertynyt enemmän! Tämähän on vielä ihan harmaa kuva!



Mies ei halunnu kuvaan, joten tälläisiä hämyjä kuvia takaapäin. Hih


Tuollaiset oli sunnuntaina, nyt ne on jo hirmusesti isommat! Kivaa!!!
Ja käytii eilen muute kattoo yhtä taloa. Taas. Niinku toissa viikonloppunakin. Se tosin oli kamalassa kunnossa, piha aivan ihana. Tämä taas oli kunnoltaan ja kooltaan ja huonejärjestelyiltään just hyvä, mutta sijainti ja piha ei miellyttänyt minua. Oon ehkä liian valikoiva. Mutta mielellään sitä sellaisessa sitten asuisi melko pitkään joten kyllä sen pitää kaikin puolin kolahtaa ennen kuin taas pankkiin mennään pyytämään hieman isompaa lainaa...

1 kommentti:

  1. Jos hiusten kunto harmittaa, mut haluut pitää värin punasena, kanttii varmaan ruveta käyttämään hennaa. Ite oon käyttäny jo pari vuotta pelkästään hennaa. Tukka pysyy hyväkuntoisena, kun aineosat ovat luonnollisia ja väri ei juurikaan haalistu. Logonalla (http://www.logona.fi/tuotteet/Hiusten_hoito.php) on valmis hennamömmöä joka kestää avaamisen jälkeen muistaakseni 3 kuukautta. o_o tosi kätevää jos haluaa vaan värjätä juurikasvua välillä.

    VastaaPoista