raita

22.5.2012

hanipöö

voi että mä vihaan tota sanaa. Mun mies osaa hyödyntää sitä ärsyttämällä minua =)

eli ettei ihan liian hempeäksi postaukseksi mene, piti aloittaa se negatiivisesti. Ha haa!

Oltii siis ylisöpöjä ja ostettiin toisillemme mukit.


Käääk. En oo koskaan ollu tälläinen näin hempeä lirkuttelija! Aiemmin oksetti ajatus että olisin ostanut miehelle (saati saanut!!!) tälläisen yltiösöpöällötyspällötyksen. Huh! Phuih. Mut mä oon oppinu! Jeah! Ok, saatan silti luonteelleni uskollisena räjähtää nauramaan liian romanttisella hetkellä. Ei vaan kestä! Thih...

Viikonloppuna oli joukkueemme kauden lopettajaiset. Teemalla White Trash. Enough said, right? Kuvamateriaali oli jotain niin karmivaa että harkiten täytyi kuvat valita mitkä päästää netin loputtomiin syövereihin. Ihanista Rolling Rogueseistä en viitsinyt laittaa kuvia ilman lupaa, ja laiska kun olen niin en jaksanut alkaa kaikkien lupaa kysymäänkään. Jätettäköön ne kaamivimmat kuvat joukkueen omiin kätköihin naurettavaksi ja kauhisteltavaksi.

Olin tosi ihanana prinsessana liikenteessä! (toinen sana millä mun mies saa mut ärsyyntymään)

Siis heido, me ollaan Jaska ja Tarja.

Mooovvsssit. Ja puuuupsit =D

sen illan aikana kului kriim kräkkereitä aika moneen eri tarkoitukseen... hmmmm... eikä vaan meidän kahden kesken vaan koko joukkueen! =D
Mutta sellasta tänne. Ihan normi viikonloppu! Haa haa haaaa ha hah haa... Mä niin kuolen nauruun täällä kun katselen noita kuvia ja muistelen iltaa. Jos joku porukka osaa juhlia niin sitte se on meidän joukkue! Go us!!!

ps. kukaan tuttu ei tunnistanu minuu illalla kaupungilla =D parhaat ystäväni olivat nähneet facebookista jo pientä esimakua joten he osasivat yhdistää minut minuun... hih!

2 kommenttia: