raita

8.2.2012

Kaekelllaesta...

Onhan tässä taas ollu kaikkee vuoden alusta, mutta kun tämä töhöpää ei koskaan muista joko ottaa kameraa mukaan, ottaa kuvia tai purkaa ottamiaan kuvia koneelle, jolloin kuvallinen saalis jää aina kuukausien päähän pyörimään koneelle kansioihin.

On ollu juhlia ja menoja ja remontointia ja kipeetä vatsaa ja ennen kaikkea, moottoripyöriä.

Piti kiusata itseään ja käydä MP12 messuilla. Huaaaaah. Nyt en sitten teekään muuta kuin etsiskelen netistä pyöriä ja vertailen autokoulujen ajokorttien hintoja. Haluu haluu haluu, nyt nyt nyt! Messuilla harmitti ettei ollut kokeiltavana yhtään pyörää jolla olisin yltänyt ajaa. Kaikissa ei edes yltänyt varpaat maahan. Ihanaa olla lyhyt! Ja kamerahan oli koko reissun ajan laukussa. Ja just sillon kun mulla oli mun mielestä erittäin onnistunut asu, meikki ja kampaus. Tietysti. Niinku aina.

Messujen saalista. Näiden selaaminen ei auta pyöräkuumeeseen...
Tammikuussa ei ollut edes kylmä ja lumikaan ei suututtanut vielä, kun käytiin pulkkamäessä miehen ja koiran kanssa. Urpo (siis koira, ei mies) rakastaa juosta mäkeä edestakas, joten se sai toimia vetojuhtana. Vetojuhdaksi joutui myös mies takaisin kotiin kävellessä =)

Urpon kanssa mäessä, ei siis istuta tasaisella =)


Hullu elukka!!!

laiska emäntä istu kyydissä

pulkkailun jälkeinen teos
Kaikenlaisia juhliakin on sattunut n.kk ajalle. Kaverilla oli 30v. juhlat, jotka melkein saatiin pidettyä yllätyksenä mutta pieniä lipsahduksia oli kuitenkin käynyt. Mutta hienot juhlat kuitenkin, jatkuivat vielä pitkälle aamuun! Käytiin myös Lahdessa ristiäisissä. Pikkuinen nakero oli, eikä edes huutanut kun vettä laitettiin pikkuisille kiharoille. Samalla reissulla näin myös vanhaa ystävää, pitkästä pitkästä aikaa. Tuntui tosin että aika loppui kesken, olisi voinut vielä enempikin turista ja jakaa ajatuksia. Mutta ehtiihän sitä! Ja yllättäen yllättäen tällä reissulla kamera nökötti kivasti kotona keittiön pöydällä. Kiitokset tästä minun päälleni. Kiitos pää kun unohdat aina kaiken.

söpöläiset kaverin juhlissa

vielä joku päivä mun oma tukka on noin pitkä...
Ja tyttöjen kanssa pidettiin taas iltaa ja mentii keilaamaan. Joskus voisin pitkästä aikaa käydä tekee sitä myös selvinpäin =) Kuvia ei hirveästi illalta ole sillä kaikki eivät ole niin innokkaita olemaan niin paljon kuvissa kuin minä ottaisin kuvia. Harmi sillä minusta kuvien ottaminen on kivaa...

Keilaus-asu


Ja kaikenlaista on myös tulossa. Eniten jännittää ehkä Helsinki Burlesque Festival 2012 puolentoista viikon päästä. Mulla ei ole asua vielä päätettynä!!! Jaiks! Ja aiheena Over the rainbow. Pikkuisen laaja aihealue, mutta eiköhän tuolta kaapin kätköistä löytyne jokunen rytky minkä voi kyseiseen tapahtumaan pukea. Mutta jännää, en ole aiemmin ollut näillä festareilla vaikka viisi vuotta tapahtumaa on jo järjestetty. En kai ole uskonut olevani tarpeeksi "burleski" osallistuakseni. Tosin marraskuisen pick-up tyttö-debyyttini jälkeen olen ollut enempi ja enempi kiinnostunut alasta, ja olisin varma että olisin  paljonkin tekemisissä kyseisen taiteenlajin kanssa jos sitä voisi harrastaa myös täällä. Huih hui! Jee! Mutta siitä sitten lähempänä ja myöhemmin lisää =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti