raita

19.1.2012

Traditional skatin´

Olipas kivaa! Ja pysyi pystyssäki! Jeah!
Tosin hetki meni opetellessa luistelemaan taas kaunoluistimilla, derby-luikat kuitenkin tekniikaltaan ehkä lähempänä jääkiekkoluistimia. Mutta sain tehtyä jopa monta kuu-ukkoa peräkkäin! Jes! Sen kun oppis vielä derbyssä... Mokoma kääntyminen. Rulla ei niin nätisti halua liusua kuin terä... Kökkö.

Mutta ilman muuta pitää mennä parin viikon päästä rusettiluistelulle keskustaan, kun siellä sellainen kerran järjestetään. Termariin kaakaota ja päälle kellohame ja säärystimet. Hih. Jo ajatuksesta tulee hyvälle tuulelle.
Nää ne olis päheet!
Mutta hyvällä tuulella ollut jo melko pitkään, ja se on hieno juttu! Tänään oli jopa palaveri taas pomon ja terkkarin ja lääkärin ja mielenterveyshoitajan kanssa. Päädyttiin siihen että näillä jatketaan ja toivotaan ettei notkahduksia tule. Pomonkin mielestä olin ollut jo ulkoisestikin valoisampi. Jee, en menetäkään töitä ihan heti! Se tosin varoitteli ettei projekteja ole tarpeeksi että olisi töitä, mutta se nyt ei ole minun hallinnassani. No ihan kuin tämä tautikaan aina välillä olisi... Huoh.

Hip hip hei, sauna kutsuu tämän jäätynyttä takamusta! (en kaatunu, luistinten laittaminen kylmällä penkillä jäädytti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti