raita

2.1.2012

I´m alive!!!

Josko nyt olis selvitty joulusta ja uudesta vuodesta??? Ainakin vaa´an mukaan ei olla. Hitto kahdessa kuukaudessa 4 kiloo!!!! Söinkö mä yksin sen kinkun? HU huuu! Uskomatonta. Ja en edes ajatellu mitään laihdutusuudenvuodenhölynpölylupauksia. Pah. Mut kai se on pakko. Perhana. Yhyy. Ja pahinta on että mulla on kinkkuvierotusoireita. Joka päivä tekis mieli kinkkuruisleipää sinapilla. Mmmmmmm... Ja pari rasiaa konvehteja kiitos nam.

Mutta tälläisia kuvia löytyy viimeisiltä viikoilta ja myös lahjoista että alennusmyyntilöydöksistä. Menis hermot koneelta ja minulta jos alkaisin kirjoittaa kaikesta mitä on ollut päässä ja sen ulkopuolella since 19th Dec.

Ystäväni syntymäpäivät. Kuvia itse sankarista ei ole sillä en ole kysynyt lupaa kuvien julkaisuun.

Ihania ihania ihania!!! Söin kaks ja oisin voinu syödä enempiki!! hyviä!!!

sankari, sen ystävät ja niiden parveketossut

asu ja huono pose

ha! mies oli kuskina!

hienosti tukka hulmuaa vaakasuorana
Jouluviikon tapahtumia:
Pinkit joulukynnet? Ei muute kuvasta näe, ne oli tooooooosi kimaltavat!

ahdistus tekemättömistä lahjoista

Joulunameja lahjaksi nam!

itselle riisisuklaashotteja

Siskolle tein lahjaksi laukun. Kierrätysosia, paitsi lukko-aihio on uusi. Esim. laukun vuori on miehen entisistä farkuista =)

Jouluviikkolook. Miehen entinen neule, minun nykyinen sellainen.

Hmph. Joka joulu lupaan itselleni etten hommaa kuin yhden lahjan jokaiselle perheenjäsenelle. Ja kuinkas kävikään...

Sain paljon lahjoja. Hui. Ihan jopa liikaakin. Äiti on valitettavaa samanlainen kuin minä että se hamstraa kaiken paketteihin. Ja keräilee lahjoja pitkin syksyä jolloin niitä kertyy huimasti.

Pitsiä ja satiininauhaa Ihanalta Elisalta. Pelsu tietää mistä ompelija/näpertelijä tykkää

WTF????!!!! Ihana mies mulla. Källilahja! =D Tää tuli vielä käärittynä ElisaShopitin mainoslehteen jossa sanotaan jotain "kun missään ei ole mitään järkeä"!

Mutta tätä olin etsinyt jo kauan! JEE! (ok, löysin sen itse, mutta laitoin miehen hommaamaan sen mulle lahjaksi)

Äiti on mielenlukija (tai sitten facebookin)! Juuri ennen joulua keskustelin ystäväni kanssa haudekattiloista ja sellainen putkahtikin paketista! Loistavaa! Onnistunutta riisipuuroa kiiiiiiiitoooooooossss!

Hih, Laura ihanaiselta ihania kisskiss-karkkeja! Tää on jo niiiin juttu!
Suuria sydämiä minun rakkaalle miehelle!!! Miehelle joka osaa lukea tietokoneruutuun liimatun joulun toivelahjalistan =D Mutta nämä olivat minun lempilahjani, ihana kirsikkakorsetti! Uiiiiii! Ja laukkua olen käyttänyt joka päivä joulun jälkeen, thih!

Mutta extrabonussuperrakkauspusu miehelle paketista missä oli korsetti. Ukko kun oli itse omin kätösin "korsetoinut" paketinkin!!!! <3
Paketeista löytyi myös tyyny/peittosetti (kun kissat on hoidelleet entiset), ihanat multicolorvillasukat, punaisen pehmeät lököhousut, H&M:n lahjakortti, kasvohoitolahjakortti, Diane Chamberlainin romaani, suklaata, villalankoja, ristikkolehti... mmm... voi olla että jotain unohtui, mutta kaikki tarpeellisia tänä vuonna! Ei mitään turhaa! Paitsi ehkä hieman tuo Jyrki Hämäläisen kirja... he he heee hee!

Uutta vuotta lähdettii juhlistamaan isoon kaupunkiin. Ensin tietty tuhlasin omaisuuden kaupungilla ja lahjakorttini H&M:lla. Lähdin etsimään kenkiä ja housuja. Löysin kolme mekkoa ja kaksi paitaa. No mutku ne oli niiiiiiiiin kivoja!
Upea mekko! Olen kuolannut tätä netissä ja nyt löysin sen puoleen hintaan!!!

Hattu ja hanskat Lindexin lastenosastolta, hinta yht. ehkä neljä euroa! Musta tuli vakioasiakas niiden asusteosastolle =) Räpyttimissä oli hohdetta mut ei kuvassa näe, nyyh...

Ehdittiin senaatintorille näkemään ilotulitusten sijasta iso valaistu rubicin-kuutio ?

Kostean illan jälkeen maistuu kostea kakku! Mmmmm... Mä niin haluan tuollaisen paikan Joensuuhun josta saa aamuyöstä maailman parhaita kakkuja!!!

Onnentanssi kun on kakkua luvassa

NAM! Vaahtokarkkeja, kinuskia ja suklaata, ei ollu muute pahaa!
Niin ja vielä ihmettelen mistä on tullu neljä kiloa lisää!!! Cupcakes, riisisuklaat, kisskiss-karkit, konvehdit ja vaahtokarkkikakut ne vaan siellä vatsamakkarassa tervehtii takaisin syöjäänsä. Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa entinen vuosi ja aloittaa uusi uusinherkuin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti