raita

31.10.2013

Happy Halloween!!!!

Ihanaa kammotusjuhlaa!!!

Kuvailtiin yhtä asua halloweeniksi jo tuossa tiistaina, viralliset kuvat siitä paljastetaan vasta viikonloppuna kuvaajan halloween-kokoelmassa, mutta tässä pieni preview.

epätarkka kuva, ei näy arpiakaan...

Sain vihdoin ja viimein toteutettua Edward Scissorhands-maskin!!!! Se oli superkivaa ja kuvistakin tuli todella hienoja!

Paljastan kuvia siis lisää viikonlopun jälkeen. Silloin saattaa löytyä kuvia myös viikonlopun tulevista halloween-juhlista ja sen kertaisesta asusta. Ai että mä rakastan halloweeniä ja pukeutumista!!!!!!! Aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!


Ps. En ole ehtinyt hirveästi tänne höpöttelee, mulla on ollu taas kaikenlaista ja muutto Helsinkiin tulossa kahden viikon päästä ja mies on jo asunut Helsingissä kaksi viikkoa!!! Kääk!!! Kaikkee jännää!!! Ikävä miestä!!! En oo pakannu vielä yhtään!!! Tuun mahdolliseesti asumaan metrolinjan vieressä!!! Jaiks ja jee!!!


9.10.2013

Pöllöilyä sunnuntaina

Nyt pamahtaa sellainen määrä kuvia et huhuhuuuuuuhuuuhuuh!

Ja millaisia!

Jos on tylsää sunnuntaisin, voi kehitellä hassuja kuvauksia pehmolelujen ja aseiden kanssa. Eikö kuulostakin ihan tavalliselle sunnuntain ajanvietolle? Hahah =D

Meni siis koko päivä ihan nauramiseksi Mikan kanssa. Kehiteltiin ajatuksia näihin kuvauksiin liian pitkään jolloin tapahtuu niin että yhteen kuvaan yritetään sitten survoa kaikki mahdollinen! Mutta toisaalta, lopputuloksista tuli silti mainioita.

Kuvia tuli lähes 500 ja suurin osa niistä on pelkkää töllöilyä ja mun nauramista. Kuka muka pystyy hillitsemään itsensä pehmolelujen keskellä? Tai pitämään yhden ilmeen naamalla kahta sekuntia pidempään? Mission impossible.

Mutta jotain saatiin aikaiseksi nauramisen keskellä, ja tässä tulokset. Onneksi ne töhökuvat taisi jäädä suurimmaksi osaksi kuvaajan arkistoihin.

Ainiin. Kuvaajana toimi siis Mika Hiltunen. Eli kuvia ei kopioida ilman lupia! Tai iso paha mörkö tulee ja syö sut! Tai minä.