raita

9.10.2013

Pöllöilyä sunnuntaina

Nyt pamahtaa sellainen määrä kuvia et huhuhuuuuuuhuuuhuuh!

Ja millaisia!

Jos on tylsää sunnuntaisin, voi kehitellä hassuja kuvauksia pehmolelujen ja aseiden kanssa. Eikö kuulostakin ihan tavalliselle sunnuntain ajanvietolle? Hahah =D

Meni siis koko päivä ihan nauramiseksi Mikan kanssa. Kehiteltiin ajatuksia näihin kuvauksiin liian pitkään jolloin tapahtuu niin että yhteen kuvaan yritetään sitten survoa kaikki mahdollinen! Mutta toisaalta, lopputuloksista tuli silti mainioita.

Kuvia tuli lähes 500 ja suurin osa niistä on pelkkää töllöilyä ja mun nauramista. Kuka muka pystyy hillitsemään itsensä pehmolelujen keskellä? Tai pitämään yhden ilmeen naamalla kahta sekuntia pidempään? Mission impossible.

Mutta jotain saatiin aikaiseksi nauramisen keskellä, ja tässä tulokset. Onneksi ne töhökuvat taisi jäädä suurimmaksi osaksi kuvaajan arkistoihin.

Ainiin. Kuvaajana toimi siis Mika Hiltunen. Eli kuvia ei kopioida ilman lupia! Tai iso paha mörkö tulee ja syö sut! Tai minä.10 kommenttia:

 1. Aww kuinka söpöjä kuvia :3

  VastaaPoista
 2. Hihii ihania!:D Söpis oot!
  Mutta nyyh, kirahvi ja ankkuli parat. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Pehmoleluja ei siis vahingoitettu kuvauksissa ;)

   Poista
 3. Hanna on kyllä ihan mahtavuutta :D Onneks on jo mielessä uudet kuvaukset. Jos tällä kertaa vähän hillitympää menoa... tä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä saan hillittyä mun naaman niin kyllä! Millos kuvataan? ;)

   Poista
 4. Hienoja kuvia :D Tosin pehmokkien nirhaaminen aiheuttaa vähän ristiriitaisia fiiliksiä tällasessa pehmoeläimiä rakastavassa ihmisessä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, ne oli ihan omasta suostumuksestaan kuvauksissa ;) eikä niitä vahingoitettu. Ja tuossakin yhdessä se ankka aloitti tappelun, en minä?!

   Poista
 5. Ihania kuvia ja sää oot ihana! :) Hyvin oot eläytyny kuvissa, tulee mieleen ihan kuin lelukomeron nukkee skitsoo ja rupee lahtaamaan pikkupehmoleluja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thih, sellainen oli kyllä olokin!!! =D

   Poista