raita

28.2.2013

Kasautuminen!

Kääk! Mun jutut kasautuu koneelle kun en ehdi kotona nykyisin enää edes avata läppäriä, saati sitten kirjoittaa blogia tai purkaa kuvia kameroista! Nyyskis!!!

Tatuointimessujen juttu odottaa lisäkuvia, tammikuun Derby-bileistä kysymättä vielä lupia kuvien näyttämiseen, moottoripyörämessuista odotan kuvia isältä ja mieheltä, vanhoja burleskikuvia sain vasta tällä viikolla, viime viikonlopun pelistä toivon saavani vielä kuvia lisää (iltatohinoista on jo, voi taivas!)... Joten argh!!!!!!!!!!!! Ja tänään on lähtö Helsinkiin Burleski Festareille joten sieltäkin tulee varmasti kamerallinen kuvia!

Eli ensi viikolla kunhan kotiudun reissulta pamautan blogin täyteen juttuja! Siis jos saan kuvia. Ja lupia niiden näyttämiseen. Ja jos ehdin. Ja voi olla etten jaksa. Ja...

22.2.2013

Barbe-Q-Barbies!

Ystäväni tutustutti minut tänään otsikon bändiin viemällä minut keikalle. Olen ihan myytyä tyttöä!

Erittäin energistä ja rehellistä rokkia, tyttöjen/naisten esittämänä. Loistavaa! En edes tajunnut ottaa kuvia kun katselin ja kuunteli innoissani lavalla keikkuvia rokkareita, joista jokainen on omalla erilaisella tyylillään rock.

Pisteen iin päälle teki se että bändin jäsenet möivät itse tuotteitaan keikan jälkeen sekä jäivät hengailemaan baariin. Eli nämä ovat vielä ihan täysjärkisiä ja ilman keltaista nestettä päässä!!! Piti siis tukea bändiä ja ostin paidan :) mutta nyt on varmaan pakko hommata näiden levyt !!!! Eli vanha koirakin voi oppia tykkäämään uusista asioista! Jeah!!!

Ps. Pahoittelen naamakuvasaastetta













14.2.2013

Be My Valentine

Eskokin ymmärtää toisen läheisyyden tärkeyden. Tarraa vaan kiinni hymy naamalla ja halaa kovasti! Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3



Ps. sain mieheltä ison kimpun ruusuja just nyt. Ihan käskemättä!!! Awww!


12.2.2013

Viikonlopun kirpparointia

Huh heijaa!
Oli muute sellaiset sunnuntai ja maanantai ettei ole pitkään aikaan ollutkaan.
Ei tullut ahdistus- tai masennuskohtausta!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ne oli molemmat ihan oikeasti mukavia päiviä! Kyllä tämä taas tästä, ainakin vähäksi aikaa helpottaa! Ja ilman lääkkeitä! JESH!

(edelliset pari viikkoa olleet todella todella huonoja, niinkin huonoja että miehen pitänyt nostaa itkevä tyttö aamuisin sängystä ylös)

Sunnuntain pelasti kirpputorikiertely ystävän kanssa. Piti ottaa kuviakin, mutta nauratti vaan niin paljon että kuvien ottaminen unohtui. Kyllä sitä sai taas ihmetellä että mitä ihmiset tekeekään kaikenlaisella romulla... Huh huh.

No esittelen tässä siis romut mitkä sain itselleni haalittua mukaan!

(Sekä kuvaaja että kuvattava hieman malttamattomia joten kuvat todella huonolaatuisia)

Tännäkösenä mä hiimailin kirppiksillä


Laukku ja mekko yhteensä ehkä 8€

Laukusta yksityiskohtaa

Ihana mummonmekko jostai 70-luvulta. Tosin se haisee vielä ihan mummolle, joten pesuun ja tuuletukseen kay sen tie!

Tää oli muistaakseni 3€

Hame ja paita yhteensä ehkä 6€

hullu ku hullu

Paita kokoa 42, joten sille pitää tehdä jotain tai ainaki käyttää jonkun muun alaosan kanssa kuin tuon hameen. Ehkäpä korkeavyötäröinen kynähame toimisi?

mä luovutan
Pelihameeksi löytyi tälläinen XD

 Maanantain pelastajaksi päätyi erikoinen asia minun maailmassani. Salikortti.
Ennen kuin tiputte tuoleiltanne, otin sen vain siksi että pääsen käymään Body Balance tunneilla. Salille jos menen niin menen ennemmin joukkueen vuorolla tiistaisin.

Mutta kävinkin jo siis tuolla Body Balancessa. Jos joku ei tiedä mitä se on, googleta. No ei, vaan se on joogan ja pilateksen sekoitus. Ja teki todella hyvää!!! Tosin rentoutuksen aikana en osannu rentoutua vaan mun pää kävi ylikierroksilla tyyliin: "entä mitä seuraavaksi, entä nyt, joko nyt saa liikkua, mitä sitten, vieläkö pitkään, jatkettaisko ennemmin vielä niitä vatsalihaskuntoja kun kerran maataan selällään?..." Eli tarpeeseen tulee tuolla käynti että opin rentouttamaan itseni!!!
Kiitos tästä ystävälleni että sai houkuteltua minut mukaansa! Jeij!

Mutta pitkästä aikaa siis mukavia päiviä ja piti eilen ihan sen takia soittaa äidillekin että on hyvä olo! Hih!


9.2.2013

Minua on huijattu: Vivienne Westwood

Todella harvoin fanitan oikeastaan ketään tai mitään. En ole oikeastaan koskaan tehnyt niin. En edes yläasteella itkenyt kenenkään "julkkiksen" perään tai halaillut poikabändin jäsenen kuvia.

Mutta olen aina ihaillut Vivienne Westwoodin takkeja ja mekkoja.
Varmaan jo sieltä yläasteelta lähtien. Ne on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hyvin räätälöityjä ja niissä on aina joku juju jota itsekin aina vaatteelta vaadin.






Myöhemmin ihastuin myös Vivienne Westwood for Melissa kenkäkokoelmaan, varsinkin niihin kauan kuolaamiini kirsikka Lady Dragon kenkiin, joita ei saa oikeastaan enää mistään (miksi oi miksi en ostanut niitä ajoissa?????). Mutta Lady Dragoneita löytyy monessa eri muodossa ja voisin kotiuttaa niistä kaikki!!! (ok, en niitä gooshpallohäsmäkkeitä! wtf?)

Siis DROOL!!!

Mutta! Itse Vivienne Westwoodista en ole tiennyt oikeastaan mitään. Nähnyt lehtijutuissa tyylikkäänä vanhana naisena (niin tyylikkäänä kuin keltainen tukka vaan voi olla), enkä ole kiinnittänyt tähän sen enempää huomiota.




Kunnes! Viime viikolla kampaajalla istuessani väri päässä penkissä, luin jotain kamalaa naisten lehteä ja törmäsin kuvaan missä vanhempi nainen nojaa seinään maiharit jalassa, myssy päässä, revitty paita päällä, lyhyissä shortseissa ja rikkinäisissä sukkahousuissa (en löytänyt kuvaa netistä). Kuva pysäytti heti. Ihanaa miten vanhanakin voi olla punk ja oma itsensä! Ja luin kuvatekstin. VIVIENNE WESTWOOD! Minua on huijattu!!! Muut lehtijutut on aina kuvanneet naisen kuten yllä olevissa kuvissa, mutta kun pääsin netin ihmeelliseen maailmaan, ihastukseni kasvoi. Tämä nainen on upea!




Toivon niiiiiiiiiiiiiiiiin kovasti että olen itsekin vanhempana naisena vielä yhtä ennakkoluuloton pukeutuja!
Olen nyt niin ihastunut että pakko säästää seuraavina kuukausina johonkin hänen suunnittelemaansa. Olen täysin myyty.

Ps. Kävin Tokiossa Vivienne Westwood second hand storessa. Ihana kauppa!!! Tosin Tokion hinnoissakin joten ei ole vertaamista tuotteisiin Ebayssa...

(kaikki kuvat on kopioitu netistä)