raita

9.2.2013

Minua on huijattu: Vivienne Westwood

Todella harvoin fanitan oikeastaan ketään tai mitään. En ole oikeastaan koskaan tehnyt niin. En edes yläasteella itkenyt kenenkään "julkkiksen" perään tai halaillut poikabändin jäsenen kuvia.

Mutta olen aina ihaillut Vivienne Westwoodin takkeja ja mekkoja.
Varmaan jo sieltä yläasteelta lähtien. Ne on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hyvin räätälöityjä ja niissä on aina joku juju jota itsekin aina vaatteelta vaadin.


Myöhemmin ihastuin myös Vivienne Westwood for Melissa kenkäkokoelmaan, varsinkin niihin kauan kuolaamiini kirsikka Lady Dragon kenkiin, joita ei saa oikeastaan enää mistään (miksi oi miksi en ostanut niitä ajoissa?????). Mutta Lady Dragoneita löytyy monessa eri muodossa ja voisin kotiuttaa niistä kaikki!!! (ok, en niitä gooshpallohäsmäkkeitä! wtf?)

Siis DROOL!!!

Mutta! Itse Vivienne Westwoodista en ole tiennyt oikeastaan mitään. Nähnyt lehtijutuissa tyylikkäänä vanhana naisena (niin tyylikkäänä kuin keltainen tukka vaan voi olla), enkä ole kiinnittänyt tähän sen enempää huomiota.
Kunnes! Viime viikolla kampaajalla istuessani väri päässä penkissä, luin jotain kamalaa naisten lehteä ja törmäsin kuvaan missä vanhempi nainen nojaa seinään maiharit jalassa, myssy päässä, revitty paita päällä, lyhyissä shortseissa ja rikkinäisissä sukkahousuissa (en löytänyt kuvaa netistä). Kuva pysäytti heti. Ihanaa miten vanhanakin voi olla punk ja oma itsensä! Ja luin kuvatekstin. VIVIENNE WESTWOOD! Minua on huijattu!!! Muut lehtijutut on aina kuvanneet naisen kuten yllä olevissa kuvissa, mutta kun pääsin netin ihmeelliseen maailmaan, ihastukseni kasvoi. Tämä nainen on upea!
Toivon niiiiiiiiiiiiiiiiin kovasti että olen itsekin vanhempana naisena vielä yhtä ennakkoluuloton pukeutuja!
Olen nyt niin ihastunut että pakko säästää seuraavina kuukausina johonkin hänen suunnittelemaansa. Olen täysin myyty.

Ps. Kävin Tokiossa Vivienne Westwood second hand storessa. Ihana kauppa!!! Tosin Tokion hinnoissakin joten ei ole vertaamista tuotteisiin Ebayssa...

(kaikki kuvat on kopioitu netistä)

12 kommenttia:

 1. Westwood on kyllä aivan mahtava! Itse kuolaan erityisesti rocking horse-kenkiä. Tosin melkein mikä vaan tuon merkin vaate tai asuste kelpaisi... :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rocking horse kopioita oli kesällä Japani pullollaan! Eli huomaa että muutkin himoitsevat ja kuolaavat kyseisiä pareja! Nam...

   Poista
 2. Inhoan sitä kun naiset sanovat "no enhän minä enää tässä iässä". Koski asia lyhyitä hameita, toppeja, erikoisempaa tyyliä, vihreitä hiuksia, uutta harrastusta, uutta ammattia tai mitä tahansa. Tässä on esimerkillinen punk-lady! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Itselle tulee vaan enempi kapinahenkeä tuollaisista lausahduksista! "no minä ainakin tässä iässä!"

   Poista
 3. Samaa mieltä miekin, Westwood on kyllä nainen isolla N:llä! :) Kummallista muutenkin, että naisten pitäisi tietyssä iässä unohtaa oma tyylinsä ja asenteensa. Ihmettelin vähän, kun miultakin kysyttiin muutama kuukausi sitten, et leikkaanko hiukset sitten kun vauva syntyy. :O Olin vähän että anteeks mitä, niin kuulemma yleensä kaikki äidit leikkaa hiukset lyhyemmäks, että ne ois helpompi hoitaa. Ei kyl miun mielestä pidemmissä hiuksissa sen pidempään mene laittaessa ja hoitaessa kuin lyhyemmissäkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä??? Hiustenleikkaus kun tulee äidiksi??? Huh huh. Tuo vaivaa kyllä suurta osaa ainakin suomen äideistä. He unohtavat itsensä täysin kun saavat lapsen! Tai vanhenevat. Ei ei ei ei...
   Onneksi sun tyyli on pysynyt täysin sinuna raskauden aikanakin!

   Poista
  2. Joo mä oon kans sanonu mun miehelle, että siinä vaiheessa kun leikkaan -tai edes puhun siitä- sellaisen lyhyen hiusmallin, jota itse kutsun kotoisasti keski-ikäiskampaukseksi, niin mut saa ampua. :D

   Poista
 4. Hei kaunis neito, teille on haaste blogissani!
  http://residenceblah.blogspot.fi/2013/02/minut-haastettiin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! =)
   Yritän ehtiä vastailemaan joku päivä!
   Hi hii!

   Poista
 5. Yle-areenassa pyöri ainakin muutama päivä sitten vielä dokumentti Viviennestä! Mä tein joku aika sitte postauksen coolien vanhempien naisten tyyleistä. Muistutuksena itelleni ja muillekin niille päiville, kun tulee ikäkriisi http://marjahelenamansikka.blogspot.fi/2013/01/the-amazing-granny-style.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää ehdottomasti kaivella tuo dokumentti! Kiitos vinkistä!!!

   Poista