raita

17.9.2013

Blogin puolella hiljaista, mutta...

Olen tehnyt kaikkea ja en ole tehnyt mitään.

Mutta lääkärin määräyksestä? Eikö se silloin ole sallittua?

En siis ole tehnyt mitään järkevää, kuten hoitanut lakiasioita tai etsinyt töitä tai maksanut laskuja tai edes siivonnut kotia. Asioita mitä pitäisi tehdä.

Tosin olen sitten nähnyt paljon ystäviä, käynyt tapahtumissa ja konserteissa, mökkeillyt, käynyt treeneissä, kampaajalla, hoidoissa, hierojalla, laittanut kirpputorille tavaraa, ollut kuvattavana kaverin portfolioon, suunnitellut toisen kaverin kanssa muutamia kuvauksia, muuttannut siskoa, hommannut tatuointiajan, katsonut nauhalta (miltä nauhalta???) koko kesän ajalta tallennuksia sarjoista ja elokuvista, syönyt hyvin ja huonosti, nukkunut hyvin ja huonosti, syönyt tai ei syönyt lääkkeitä, käynyt mielenterveyskeskuksella ja lääkärissä juttelemassa monesti, saanut sairaslomaa syyskuun loppuun psykiatrin aikaan saakka, juonut ja juhlinut enempi kuin viime vuonna yhteensä (hyvä tai ei hyvä), ollut talkoissa keräämässä rahaa joukkueelle, harkinnut neljännen kissan hommaamista, askarrellut hamahelmistä kaikkea (addiktoitunut siihen), laittanut autoa kuntoon että sen saisi myyntiin, sienestänyt, korjannut eteisen oven, nukkunut lattialla/sohvalla sillä sänky käyttökelvoton, kokenut jatkuvaa pääkipua, ollut kuumeessa...

Ja en omasta mielestäni ole tehnyt mitään. Huoh... Ei kumma että oli työuupumusta jos en osaa sairaslomallakaan rauhoittua!!!

Pään kun saisikin sairaslomalle käskemällä. Ei se raukka vaan osaa. Käy ylikierroksilla jatkuvasti. Yritä siinä sitten suunnitella elämään tarkoitus, eli keino ansaita leipänsä, kun pää ehdottelee että mene vaikka roskakuskiksi, tai lääkäriksi, tai kampaajaksi, tai puusepäksi, tai ravintolanpitäjäksi tai tai tai... Siis ei edes sellaisia mitä oikeasti haluaisin tehdä (mutta voisin tehdä)! Mutta kun pääni mukaan jotakin olisi nyt tehtävä, ei tälleen kotona saa lorvia tekemättä mitään. Vaikka lääkäri niin käskisi. Huoh...

Nyt tosin kun tietää että ainakaan Joensuussa ei ole paljoa töitä rakennusinsinöörille, voi olla että tulee lähtö muualle. Mies kun päässee melko helppoon sisäisellä siirrolla muihinkin kaupunkeihin.

Saas nähdä...

Nyt tosin on syksylle vielä paljon tekemistä Joensuussa, joten toivottavasti lähtö ei tule ihan hetkessä! (asunnon myynti pitänee huolen siitä, ainakin minun kohdallani)

Ps. Toivon että malttaisin avata koneen hieman useammin kuin kerran kuussa. Paljon olisi tännekin jaettavaa ja kerrottavaa ja näytettävää!

Pps. Olen tällä hetkellä ihan kunnossa ja melko onnellinen. Hengähdystauko tekee ihan hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti