raita

12.7.2013

Viime viikolla, nyt ja ensi viikolla

Heippa hei! 
Täällä oltu siis sairaslomalla, masennustila lukee diagnoosina mutta väitän ennemmin työuupumusta. Mieli suhteellisen hyvä, mutta ei vaan jaksa.

Viime viikonlopun Savitaipaleen pelikin meni siis benchinä,  mutta se oli kyllä silti erittäin valaisevaa!

Kuva: Carlos Marko-Tapio. Derbypictures.fi
Kuva: Carlos Marko-Tapio. Derbypictures.fi
No onneksi huomenna on rokki ja siellä derby-peli johon vihdoin ja viimein voin itsekin osallistua =)
Jännittää tosin enkä ole pakannut tai valmistautunut, mutta eiköhän se tästä. Onneksi alkuviikosta venähtänyt ranne alkaa pikku hiljaa parantua.
Uusi tukka ja derbysuoja rannetukena


rokkitennarini!
Mutta parasta ikinä. Me lähdetää takas Tokioon ensi viikolla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En voi hehkuttaa tätä tarpeeksi! Lennot hommattiin vajaa pari viikkoa sitten, joten suhteellisen nopeasti tämä päätös sitten toteutettiin!!! Sen kunniaksi oli pakko kirjoittaa edellisen reissun blogi loppuun, josko nyt saisi hieman nopeampaan päivitettyä sitäkin! Yeah! Jippii!!!! Senkin reissun kamat vielä pakkaamatta ja miettimättä ja maanantaina lähdetään Helsinkiin ja viikonloppu menee rokkitohinoissa, joten voi olla että tulee vielä kiire ja hammasten kiristys jossain vaiheessa, mutta en välitä! Kivaa!!!

Eli nyt tulee siis taukoa sillä matkan jälkeen vielä mennään mökille rauhoittumaan hetkeksi ennen arkeen paluuta, mutta jos ehdin ja kiinnostaa niin saa käydä täällä lukemassa matkasta!!!

3 kommenttia:

 1. Oi Tokio!<3
  Itsekin lähdössä sinne pian uudelleen, tosin vasta lokakuussa.:)
  Oikein hauskaa ja ihanaa matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihanaa matkaa sinnekin! =) Lokakuu on varmaankin kelien suhteen järkevämpi kuin tämän hetkinen tilanne!

   Poista
 2. Kiitos!:)
  Lokakuussa tosiaan siellä syksy vielä kauneimmillaan ja sopivan viileää, itse kun en kovin kuumaa kestä.;P Vaikka olisi se Japanin kesäkin varmasti omanlaisensa kokemus!

  VastaaPoista