raita

5.9.2012

I´m back

Heippa.

Olen onnellinen. Omituista mutta totta.

On asioita jotka ahdistaa ja masentaa, mutten anna niiden viedä minua.

Lopetin litiuminkin. Saa nähdä. Pari päivää hieman tunteiden myllerrystä, mutta en usko että pahempaa on edes luvassa. Kyllä minä tästä taas.

Eli olen takaisin minä ja olen takaisin taas Suomessa.

I´m getting there finally. Finally being me again.


Mutta lomasta paasaan varmaan joskus tai sitten sitä matkablogia saa käydä lukemassa (vink vink), mutta se reissu avasi omia silmiäni ja olen oivaltanut monia asioita sen jälkeen. Hyvä minä ja minussa on taas hyvä elää!

Loman jälkeen on ollut taas kaikenlaista niin ei ole ehtinyt oikein blogiin keskittyä. Mutta pamautan siis kuvia viime viikolta siitä hyvästä. Kas tässä. Pam!

Maanantaina ketutti mennä töihin. Oli siis illaksi paettava takaisin ulkomaille. Sitten vaikka amöriiikkaaan. Ostin mitä keinotekoisimmilta maistuvia herkkuja. Viinirypälelimpparia joka maistui japanissa juodun Fantan viinirypälelimppariin verrattuna ihan kaamealta! Yöh. Mutta ei sitä voinut jättää kesken.


Twisslerssit oli mun lemppareita USA:ssa ollessani, mutta nyt jostain syystä niidenkin haju ja maku oli niin artificial että ällötti hieman. Mutta söin koko pussillisen. Hei kirsikkaa ei jätetä syömättä!

Puhelin päätti myös hajota heti Suomeen palattua, joten hassusti olinkin varautunut tähän jo Japanissa ja ostin sieltä ylisöpöt Hello Kitty kuoret. Ja Apple prkl, en oo koskaan tykänny siitä ja nyt oon koukussa tohon puhelimeen!!!
ps. kuorista olen kuullut mainintaa muutaman kerran parin viikon sisään. Eniten hilpeyttä herätti (itsessäni?) kaivellessani tuon työmaapalaverissa laukusta ja näpytellessäni kalenteriin tietoja yksi kirjain kerrallaan pitkillä pinkeillä kynsillä! Ähähäää. Ja muut palaverissa olleet siis keski-ikäisiä tai sitä lähenteleviä miehiä rakennusalalta. XD


Koiraa oli ikävä! Ja kissoja tietty!

Energiapiikki yksi ilta. Laitoin vihdoin sen peilin seinälle ja järjestelin kuvat uudestaan eteisessä! Myös siskon kesällä tuomat naamiot Venetsiasta löysivät paikkansa.

Mun piti alunperin mennä Isoon Kaupunkiin viikonloppuna kattoo Suomi-USA-derbymatsia, mutta miehestä tuli samana viikonloppuna sylikummi, joten jostain oli luovuttava. Kävin kuitenkin perjantaina tyttöjen kanssa syömässä (ravintolasta meinattiin heittää minut ulos kun ei ollut papereita. 19 aikaan illalla!!!) ja kiertelemässä Joen Yö-tapahtumassa. Paljon oli teinejä, mutta niinkai minäkin olen kun alle 18v näytän ja käytän Hello Kitty puhelinta? Mutta näin paljon tuttuja eri piireistä ja jopa eri kaupungistakin, joten tuntui erittäin mukavalle pitkästä aikaa olla Joensuussa.


Mie ja miekkosen uus auto.

Sylikummi ja pikkuinen Otso

Astetta hienompi kakku! Sokerille tulostettu!!! Wow!


Ylpeä tuosta miehestä että oli niin rauhallinen vaikka pikkuinen itki koko seremonian ajan


Häh? Se rauhottu mun sylissä? Humppa toimii!

Viimonen ps. Mun kynnet tykkäs Japanista. Saivat varmaankin kaameen määrän D-vitamiinia sillä ne ei oo koskaan olleet näin pitkät ja vahvat!!! Nyt pitänyt laittaa koko ajan paljon lakkaa että ne myös pysyis sellaisena! Hih! Oon tyttö!!!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva toi tauluseinä! Kivat kynnet oot näpertäny, ja ne on supertyttömäiset hyvällä tavalla (;

    VastaaPoista
  2. ja seinä on vielä kesken! tauluja tulee lisää kunhan saan kuvia (kehyksiä siis löytyy!)

    Kynnet onnistu kyllä kerranki kun malttoi ajan kanssa tehdä =D

    VastaaPoista