raita

27.7.2013

Väliterveiset Tokiosta!

Konnichiwa anatatachi!!!
Paljon on nähty ja koettu ja vielä ollaan 4 päivää täällä! 

Myönnettävä tosin on että kunnossa en ole vieläkään, pari paniikki/ahdistuskohtausta saanut jopa julkisilla paikoilla ja keho ei vaan jaksa. Mieli menisi ja tekisi kaikkea mutta itse en pysy perässä ja sekös masentaa... Huoh. Onneksi tämän reissun jälkeen vielä mökille rauhoittumaan. 

Mutta kuvia siis tässä. Muutama vaan. En laita koko läjää mitä puhelimestani löytyy ;)


 






Ja sit vielä loppuun muutama ylisöpökawaiihömpötys!





12.7.2013

Viime viikolla, nyt ja ensi viikolla

Heippa hei! 
Täällä oltu siis sairaslomalla, masennustila lukee diagnoosina mutta väitän ennemmin työuupumusta. Mieli suhteellisen hyvä, mutta ei vaan jaksa.

Viime viikonlopun Savitaipaleen pelikin meni siis benchinä,  mutta se oli kyllä silti erittäin valaisevaa!

Kuva: Carlos Marko-Tapio. Derbypictures.fi
Kuva: Carlos Marko-Tapio. Derbypictures.fi
No onneksi huomenna on rokki ja siellä derby-peli johon vihdoin ja viimein voin itsekin osallistua =)
Jännittää tosin enkä ole pakannut tai valmistautunut, mutta eiköhän se tästä. Onneksi alkuviikosta venähtänyt ranne alkaa pikku hiljaa parantua.
Uusi tukka ja derbysuoja rannetukena


rokkitennarini!
Mutta parasta ikinä. Me lähdetää takas Tokioon ensi viikolla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En voi hehkuttaa tätä tarpeeksi! Lennot hommattiin vajaa pari viikkoa sitten, joten suhteellisen nopeasti tämä päätös sitten toteutettiin!!! Sen kunniaksi oli pakko kirjoittaa edellisen reissun blogi loppuun, josko nyt saisi hieman nopeampaan päivitettyä sitäkin! Yeah! Jippii!!!! Senkin reissun kamat vielä pakkaamatta ja miettimättä ja maanantaina lähdetään Helsinkiin ja viikonloppu menee rokkitohinoissa, joten voi olla että tulee vielä kiire ja hammasten kiristys jossain vaiheessa, mutta en välitä! Kivaa!!!

Eli nyt tulee siis taukoa sillä matkan jälkeen vielä mennään mökille rauhoittumaan hetkeksi ennen arkeen paluuta, mutta jos ehdin ja kiinnostaa niin saa käydä täällä lukemassa matkasta!!!

5.7.2013

Kaksi minua yhtenä päivänä

Viime viikonloppuna minuja oli kaksi.

Ensin kävin lauantaina päivällä rohkeasti yksikseni Kawaconissa ja illalla vein miehen syömään. Tarjolla oli siis Lolita-minä sekä vajaa kolmekymppinen siistitty versio minusta.

En jaksa nyt höpötellä joutavia, joten tässä kuvia!