raita

27.11.2012

Keikkoja ja kaikkea

Huoh.

Syysväsymys on iskenyt. Mitään en saa iltaisin aikaiseksi (esim. kirjoittaa blogia) kun väsyttää ja lohnotuttaa, ja viikonloppuisin on niin paljon taas tekemistä ettei ehdi. Tai ehkä mulla on viikonloppuisin niin  paljon tekemistä et se syö kaiken energian tehdä viikolla yhtään mitään, että on taas energiaa juosta viikonloppuna??? Ken tietää... Mut miksei Ken kerro sitä mulle? Hoh, huonot vitsit. Kertoo sekin jo jotain väsyneestä olotilasta.

Mutta ehtinyt olen taas ainakin keikkailla jos en muuta! Pari viikkoa sitten kävin Apulannan keikalla, ja nyt viikonloppuna Kotiteollisuuden ja Haloo Helsingin keikoilla. Hienoja keikkoja kaikki! Tosin huomaa et on pikkujoulukausi kun paikalla olevista noin puolet ainakin on jotain firmojen keski-ikäisiä pikkupomoja pienessä hutikassa läikyttämässä olutta mukavahingossa puolet nuorempien sihteerien rinnuksille. Hoh hoi. Juokaa useammin niin ei tartte pikkujouluissa hävetä!!!

Mutta keikkoja siis. Apulannan keikalla oli todella häiritsevää tuo keski-ikäisyys, joten siirryttiin suosiolla takavasemmalle kuuntelemaan yhtyettä. Olisin saattanut muuten huitaista ja pahasti jotain bimboa 40v toimistotätiä mukacooleissa tribaalifarkuissa ja blingbling-topissa. Vieläkin ahdistus/ketutuskäyrä nousee kun ajattelee millaista sakkia siellä oli.

taustalla ah niin kauniisti kasvava peikonlehti =D

Ja olenpahan kerrankin ottanut asukuvia. Paitsi etten ole. Huomasin just että ulkovaatteissa otin kuvan, mutta alla oleva mekko jää piiloon. Hyvä minä. Mutta joka tapauksessa, tällä kertaa mulla oli päällä mun ihana punainen turkki, minkä löysin viime keväänä kirpparilta neljällä eurolla!!! Ihana!!! Iih! Musta piskuruinen karvabaskeri on Tokiosta, sydänsukkahousut ystävältä, huivi UFF:ltä, laukku joululahja mieheltä, kengät Ebay:stä.


Ja sitte tuli taas menoa, eli Kotiteollisuuden keikka ja ystävän synttärit! Todella hieno ilta!!! Keikka oli loistava! Pojat veti sitten lähes kahden tunnin setin! Jeij! Ilta jatkui myöhään ja nauraa saatiin koko ilta, eikä nauru loppunut edes viiden jälkeen grillijonossa, kun jono oli laitettu täyteen mitä kummallisimpia ihmisiä, joille sai nauraa päin naamaa kun ne oli niin tuiterissa. Mutta ihanat rakkaat ystäväni! <3 muiskuja paljon jos luette tätä!


Ja päällä tällä kertaa oli nettikirppisostoksia, eli army-bolero, musta pikkumekko ja kengät, kaikki joko goottikirpparilta tai rock´n rollkirpparilta. Paholaisen keksintöjä nuo kirput. Murrrr...









Ja juhlaperjantaita seurasi sitten juhlalauantai!!! Mulla oli siis maailman paras viikonloppu! Eli lauantaina sitten oli ensin vuorossa CatPeoplen 30v. juhla. Oih voih, hieman iski ikävä tanssimaan ja lavalle esiintymään. Jos olisin jatkanut Roller Derbyn ohella vielä tanssimista, olisin itsekin mahdollisesti ollut tuolla lavalla. Mutta ihania esityksiä ja vanhoja tanssikavereita vuosien takaa! Oi, voi, ja ihanaa. Siskoni oli onneksi tanssimassa siellä, niin vähän helpotti =)



Ja tämän esityksen jälkeen juostiin sitten Haloo Helsingin keikalle (huippu keikka taas kerran!), jonka jälkeen ajelin vielä joukkueen pikkujouluihin n. puolen tunnin matkan päähän keskiyön aikoihin. Hih, mulla on ihana joukkuekin!!! Eli täydellisen ihania tapahtumia parin päivän sisällä! Lisää tälläisia!!! (ok, hieman verotti sunnuntaita ja asuin sohvalla lähes 24h)

sama paikka keikalla kuin keikalla, tiiliseinä paljastaa


Lauantain asuna hieman show-meininkiä, illan juhlavuuksien kunniaksi. Musta satiinihame Vilasta, korsetti ReStyleltä, toppi muistaakseni Seppälästä vuosia sitten, hanskat Lindexin lastenosastolta, hattu isältä joltain ulkomaan reissulta, sukkahousut Backstreetiltä, kaulakoru ja korvikset Glitterin tuotantoa.

Onneksi tekeminen ei lopu tähän. Normaalien töiden ja treenien ohella tällä viikolla luvassa parit rullailijoiden palaverit, työpaikan pikkujoulut, meidän freshmeatien ekat tasotestit ja vanhojen koulukavereiden kanssa tapaaminen. Ensi viikolla keikkaillaan taas Raskaan Joulun merkeissä, juhlitaan itsenäisyyttä joko töissä Renegadesissa tai siskoni Linnan Juhlissa, perjantaina vietetään polttareita ja lauantaina läksiäisiä. Sitten onkin vuorossa harjoituspeli Kuopiota vastaan ja ystäväni syntymäpäivät. Ja kappas, oliko sitten jo joulu?

Oh my. Jouluihminen ei ehdi mukaan jouluhössötykseen??????? Nouuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
Eli mun täytyy lopettaa työt joulukuun ajaksi että ehdin laittaa joulua? Joo! Sillä selvä. Näin tehdään!

ps. Ja jos hyvin tai huonosti käy, on meillä tässä välissä vielä muutto ja asunnon remppaaminen loppuun muuton alta... Nyt tarvitaan voimia ja paljon.

16.11.2012

Some new things that make me happy!

Aina kaikki uusi ei ole hyvästä, mutta useimmiten uudet jutut saa hymyn huulille. Viikon sisällä ilon ovat saaneet aikaan naisten parhaat ystävät, eli kengät!

(pahoittelen tämän kertaisten kuvien sumuisuutta, mutta järkkärin laturi on kadoksissa ja akku tietty loppu)
Eikö olekin ihanat?! Käytetyt kyllä kuten pienistä kulumista huomaa, mutta 15€ hintaan todella hyvässä kunnossa ja hei, kengät on tarkoitettu käytettäviksi joten niihin tulee aina käytön jälkiä! Mutta namskis! Mmmmm...


Seuraavia ilon aiheita olivat minun uudet tatuointini!!!

Jee! Sainpas ne vihdoin viimein! Mutta oli odottelun arvoisia, molemmat ovat jo minun rakkaitani. Ja makkuro kurosukella on jo nimikin: Pöpö!!!! Pikku söpöliini Pöpö kurkkii nyt korvani takaa ja kaunis Betty viekoittelee pohkeessa. Eli nyt on Jackilla seuraa toisesta pohkeesta :)

Hi hii! Kaikkea uuttahan mulla pyörii myös päässä, joten inspiraatiot eivät ole enää haaleita muistoja vaan pää malttaa taas miettiä uusia asioita ja ideoita! Tätä on odoteltukin!!! Sitten katsotaan mitä kaikkea niistä lähdetään toteuttamaan oikeassa elämässä! Wohoo!

Mut sillo läks mökille rentoutuu viikonlopuksi! Voih, onkin jo liian pitkä aika edellisestä käynnistä! Mutta ihanaa viikonloppua kaikille! Minä ainakin tulen nauttimaan savusaunasta, flanellipöksyistä, punaviinistä ja hyvistä kirjoista seuraavan parin päivän ajan!

Ps. Ja aion nauttia myös legoista! Tuon kaikki lapsuuden palikkani mukanani tuolta reissulta! Hih! Jeah!

12.11.2012

Halloween: Saturday


Oli ihan superkivat juhlat pyhäinmiestenpäivänä!!! Lisää tälläisiä juhlia missä kaikki oikeasti panostaa asuihinsa, eikä vain tyydy laittamaan sarvia päähänsä tai vähän lätkimään verta kasvoille. Jeijh! Ylipukeutumisen harrastaja kiittää ja kumartaa ja toivoo ensi vuodelle yhtä hyvää panostusta!

Ps. Kahtena peräkkäisenä vuonna pukukilpailun 3 parasta ovat olleet samat ja samassa järjestyksessä. Ja minä siis aina kolmas. Katsotaas ensi vuonna!!!!

Livind Dead Doll
Tästä mä oon superylpeä!!! Ekaa kertaa testattu maski enkä edes harjoitellut!!! JEAH!!!
Söpö pariskunta päätyi paikallisen baarin sivuille näillä naamoilla =)
Pellet on karmivia!!! =/ Hyih hhhh...!
Silmät tikkaristani pääsivät tehokäyttöön
Kuolema korjasi lähes koko porukan yhdessä illassa!

Black Swan kohtalokkaan esityksensä jälkeen
Mies juo pillillä Jekku-pullosta ja minä horotan. Hieno pari!

GGGRRRRRAUUU! 

Jep. Venom voitti pukukisan. Mutta sanonpahan vaan että ihan oikeutetusti! Kattokaa ny tota!!!!!
Juuri ennen Venomin hyökkäystä!
Nämä sankarit bongattiin baarista. Siis aivan loistavaa pojat! Kyseessä siis joukkue kaverin mies ja meidän tuleva reffi!
The Hostess of the evening: Darth Vader herself!

Mutta voi mahdoton että oli mukavaa!!! Hihitytää näitä kuvia katsellessa. Lisää teemabileitä, jooko? Heti nyt? Entäs huomenna?????

Ps. Huomasin että vuosi on tullut täyteen muutama päivä sitten tätä blogin kirjoitusta. Hassua. Onko mikään asia edennyt mihinkään? Ööö, ei. Lopetin lääkkeet! Hah! Siinä sulle, kulunut vuosi! Olen sentään jotain saavuttanut!

Ja uskomatonta. Blogia seuraa 41 henkilöä! Äääää! Kiitos kun olette tulleet seuraamaan sekavaa ajatuksen juoksuani ja silloin tällöin muutaman kerran kuussa kirjoitteluani. Toivottavasti olette viihtyneet ja tulette uudestaankin! Thank you, come again! (sanoin ton Simpsoneiden Apun äänellä!)

8.11.2012

Halloween: Friday

Halloween ei hellitä edelleenkään. 
Tänään tyhjensin kameran viikonlopun kuvista ja päädyin tekemään kaksi erillistä tarinaa halloweenistäni, sillä muuten jatkaisin halloweenin hehkuttamista vielä joulunakin! (ja jouluhan on siis halloweenin jälkeen suosikkijuhlani joten haluan höpöttää siitäkin!)

Joten perjantaina tehtyä:
- Halloween-treenit
- Taas uusi kurpitsa (viemisiksi lauantain juhliin)
- Lauantain asun viimeistelyä
 
Ennen treenejä napattu kuva, ei vielä niin hikinen
Lössiä <3

Karkinryöstöööööö!!! Nam!!!

Treenien jälkeen mustat rajat levinneet, mutta tuo vihreä iho näytti itseasiassa paremmalta kun se oli hilseillyt enempi!

Lauantain asuun piti askarrella tikkari silmillä. Ja siitähän se ajatus sitten lähti...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koirakin sai osansa halloween-intoilustani
Tein siis Darth Maulin Star Wars-fanille!

 Äääääää! Sais olla Halloween taas uudestaan! Haluan pukeutuu kauhuasuihin!!!!!!!!!!

No onneksi on vielä tulossa Halloween: Saturday!