raita

31.10.2012

Have a creepy Halloween!!!

One of my favourite times of the year!

Odottaessa pukeutumista ja kauhukemuja, pitää kotona fiilistellä kauhun parissa ainakin se pari viikkoa loka-marraskuun vaihteessa.


Näiden teko on vaan nii kivaa!!! Vielä ois yks tekemättä... hmm, mitähän keksis?

Löysin loistavan sovelluksen puhelimeen!

Olohuoneen pöydällä

Eteisen seinällä

Wc:n seinällä (huono kuvata kun on sellainen 3D-kuva)

Myös wc:n seinällä, myös 3D-kuvia. Mun lempparitauluni!
Nämä siis vaihtavat ilmettä eri kulmasta katsottuna! (ja pahoittelen nykyistä gif-innostustani!)
Olohuoneessa

Eteisessä
Peilissä
Ja edelleen hieman ylpeä näistä hassutuksista =)
 No okei okei, ei se rajoitu siihen kahteen viikkoon vaan elän jokapäiväistä elämääni hieman hassun pelottavien juttujen keskellä, sillä nuo kaikki taulut esimerkiksi ovat koko ajan seinällä, ja joka aamu minua tuijottaa peilistä tuollainen hirviö ;)

Huiiiiiih!!!! Ja viimeinen asuste saapui tänään mutta, sen näkee sitten vasta viikonloppuna asun kanssa. Nyt harjoittelemaan maskia perjantain halloween-treeneihin!

 Hu huuuuuu!!!! Booooooo!!! Ja Muhahaaahaaaaaa!!!!

28.10.2012

Oh my eyes!!!


Vihdoin tilaukseni saapui viime viikolla!!! Ja juuri ajoissa Halloweeniksi!

Olin siis pitkään etsinyt netistä suurentavia piilolinssejä joissa olisi tarpeeksi vahvuuksia minun sokeille silmilleni. Löysin kaupan lukiessani Revolutionary Red-blogia, ilokseni huomasin että kauppa on oikeasti halpa, suositeltu sekä erikoislinssejä löytyy vahvuuksilla jopa minun -5.5 saakka ja ylikin! Suosittelen siis eyecandylens.comia kaikille jotka tykkää erikoisemmista linsseistä!

Minun tilauksessani tosin kävi moka, ja harmaan parin sijaan sain yhden harmaan ja yhden ruskean linssin, mutta erittäin ystävällisen ja nopean palvelun ansiosta, he lähettävät minulle toisen harmaan sekä saan seuraavasta tilauksestani alennusta! Ei huono diili lainkaan! Jeij! Ja nyt voin siis hullutella eriparisilmillä siihen saakka! =)

Nämä siis tilaamani mustat
linssiludekissa iski jälleen
ero omaan silmään on melko huikea!
hieman viaton katse! =D

Ja jos en siis valmiiksi näytä jo nuorelta niin voi itku, nyt varsinkin näytän!!! Mutta siltikin, olen ihan koukussa noihin, haluaisin käyttää noita joka päivä!!! Iiiiks!!! Ihan ei vaan taas ole ehkä arkkitehtitoimistoon sopiva asuste...
Rasiassa värieron huomaa selkeämmin kuin silmissä


Ps. mä oon ihan Halloween-tunnelmissa ollu jo viikon! Tänään vuorossa kurpitsalyhtyjen askartelu! jeij!

24.10.2012

Parisuhdetta ja burleskia

Vieläkin on väsynyt viikonlopun jäljiltä eikä aivot ole toimineet koko viikolla.

Sen takia piristin itseäni tänään itsehemmotteluillalla kynttilöiden, suklaan, punaviinihehkun ja hyvän ohjelman avulla. Saisin tästäkin illasta kivoja kuvia laitettua tänne, mutta first things first.

Pidennetty viikonloppuni oli erittäin hauska, mutta kiireinen ja huonosti nukuttu.

Ajettiin torstaiyönä Helsinkiin, ja perjantaina oli tarkoitus heräillä ajoissa kaupunkiin. No ei ihan herätty, mutta melkein!

aaahhh...hotellien sängyt!
pidän Helsingin taloista, tämäkin näyttää ihan nukkekodilta!

Kirjauduttiin hotelli Helkaan perjantai-iltapäivällä, jonka jälkeen siirryttiin tien toiselle puolelle Tennispalatsiin valitsemaan illaksi elokuvaa. Arvottiin piirretyn ja kauhun välillä ja lopulta päädyttiin kauhuun, eli ostettiin liput ensi-illassa olleeseen Paranormal Activity 4:een.

Ennen elokuvaa shoppailtiin kaupungilla ja käytiin vielä vaihtamassa vaatteetkin. Jalat huusi tässä vaiheessa jo apua, rakkolaastareita ja hierontaa, joten kauhistutti seuraava päivä kun olisi siis töitä korkeilla koroilla ties kuinka monta tuntia!

tästä tulee mieleen joku animehahmo!!! söpis!!! <3
valitettavasti mies joutui kestämään pms-oireitani to-la, siksi nyrpeä naama

Leffahan siis ei ollut lainkaan pelottava. Harmi, sillä muistaakseni elokuvasarjan ensimmäinen oli jännittävä. Eniten leffassa viihdytti kun ihmiset kiljuivat olemattomille asioille ja taputtivat loppukohtaukselle! =D

Elokuvan jälkeen käytiin syömässä Benjam´s Bistrossa eduskuntatalon takana, jossa tosin olen käynyt aiemminkin. Mutta erittäin hyvä italialainen! Nam, brushettaa, pastaa, punaviiniä, ja italialaista kookosjäätelöä! Oi voi kun tulee nälkä kun ajatteleekin!!! Mmmmmm...



Harkittiin ruoan jälkeen vielä menevämme leffaan uudestaan johonkin yönäytöksistä, mutta rassukat pikkuiset nukahdettiin tuhdin ruoan päätteeksi hotellihuoneeseen. Onneksi hotellin aamiainen korvasi menetyksen =)

Lauantai päivän kärsinkin sitten suunnattomista kuukautiskrampeista, joten hain kasan lääkkeitä apteekista ja toivoin olon paranevan illaksi että ehtii töihin.

Burleski Gaalaan siis!
Ihan mahtavaa. Tykkään siitä maailmasta niin paljon! Esiintyjät ovat niin ihania, ja ne esitykset ja asut mitä hienoimpia! Takahuoneen tunnelma ennen esityksiä, esitysten aikana ja niiden jälkeen vaihtelee latautuneesta jännityksestä helpottuneeseen hihittelyyn. Joka puolella kahisee, kuhisee, kimaltelee, höyheniä, korsetteja, iloisuutta, naurua, rekvisiittoja, ihoa, meikkejä... kaikkea!
Huoh. Juurikin sitä mitä tähän syksyn pimeyteen tarvitsee!
Esityksiä ei nähty oikeastaan kuin vähän, sillä jalkoja piti lepuuttaa esitysten aikana että jaksoi tauoilla kiertää ja myydä Helsinki Burleskin ja Bettie Blackheartin tuotteita. Oltiin siis vanhan ajan tupakkatyttöinä. Ja kivaa oli! Ja jos nyt vähän paljastetaan, ei ollut viimeinen kerta ;)
Ja saatiin onneksi hyvää palautetta asiakkailtakin! Eli job well done!

Noi asut muistutti marakattien asuja joten pitihän sen mukaisesti sitten käyttäytyä
Nii, apina mikä apina
Puku/takahuoneen tunnelmaa
Löysin eksyneen höyhenen, taisin olla itse yhtä eksyksissä
aaaaa, energiaa mandariinista. Ei tajuttu ottaa eväitä mukaan, joten meinas heikotus iskeä. Onneksi on ihania esiintyjiä joilta sai hedelmää ja suklaata! Kiitos!!!!
Huutonaurut työvuoron päätteeksi bloomerssit jalassa =D
Kaverin kämpillä olinkin sitten työvuoron jälkeen vasta joskus neljältä, ja monien mutkien kautta nukuinkin sitten vain ehkä reilun tunnin ennenkuin piti herätä ja lähteä seuraamaan Pasilan minibootcampia. Onneksi päädyttiin siihen että ei luistella sillä heikotti katsoa kun muut rullasivat alkulämmittelyjä. Vaikka mitään ei edes edellisiltana/yönä juonut, tuntui kuin olisi ollut paha krapula. En siksi edes jäänyt katsomaan scrimmagea vaan päätin lähteä nukkumaan pariksi tuntia ennen kuin pitäisi lähteä ajamaan takaisin Joensuuta kohti.

Eli edelleen väsyttää kun tuota unta ei ole saanut takaisin, mutta oli kyllä sen arvoinen viikonloppu! IIIH! HIH!

23.10.2012

Hih!

Eipä mulla muuta :)

18.10.2012

Visiting Victorian times

Sunnuntai-päivälle on kivaa keksiä tekemistä, varsinkin jos on harvinainen vapaa sunnuntai!

Koska pukeutuminen asuihin on parasta mitä tiedän ja kuvaamisen sekä kuvattavana olemisen opettelu on mulla työn alla, oli erittäin mukavaa lähteä sunnuntaikävelylle ystävän ja kameran kanssa.

Varoitus. Kuvat ovat täysin erilaisia mitä tässä blogissa on totuttu näkemään. Ne ovat oikeasti hyviä!!! Joten siitäkin syystä: DO NOT COPY THE PHOTOS WITHOUT MY PERMISSION! Hah.














Puku on siis häämekkoni viime talvelta, ja oli ihanaa pukeutua siihen taas! Se saa oloni tuntemaan kauniiksi, joten johtunee siitä että kuvat onnistuivat ja niistä tuli kerrankin onnistuneita ilman ylimääräistä yrittämistä. Ja se taas tarkoittaa että mun pitäis aina pukeutua näin? =D Ihan hyvin voisin! Mitähän töissä sanoisivat? ;)

Haluan laittaa kuvia myös aina niin upeasta ystävästäni, saatiin nimittäin niin hienoja kuvia aikaan molemmat! Ja hänen blogissaan siis lisää ihania kuvia tästä hauskasta sunnuntaista =)





Kuvausten jälkeen oli pakko käydä kävelyllä kaupungilla hämmentämässä ihmisiä. Tämä pitää toteuttaa useammin, sen verran piristi synkän syksyistä oloani!

Ja ettei mene ihan liian vakavaksi: KAWAIIIII!!!!
Ps. Ihan superhuippu viikonloppu tulossa kun juhlistetaan ennakkoon 1v-hääpäivää, olen töissä Burleski Gaalassa sekä käyn Pasilan bootcampilla! Jihuuuu!!!